Compatibilitate Fecioara - Balanta

    
Fecioara si Balanta, Pamânt si Aer?

Daca te-ai îndragostit de o Balanta, înseamna ca esti dispusa, ca Fecioara ce te afli, sa faci eforturi serioase ca sa te distrezi ceva mai mult, sa lasi seriozitatea la o parte si sa iesi în lume. Nici ca puteti fi mai diferiti unul de altul... În timp ce Balanta gaseste mereu vreo scurtatura prin labirintul muncii, Fecioara îsi ia foarte în serios serviciul, uneori cam prea în serios. Sigur, din punctul de vedere al unei Fecioare cumpatate, asta e superficialitate curata : Balantei îi place sa cheltuiasca, sa mearga pe la petreceri (sau, oricum, sa fie printre oameni) si sa fie mereu în centrul atentiei. Fecioara începe sa critice, iar Balanta se simte ranita. Apoi, Fecioara încearca sa domine si sa schimbe natura Balantei, care i se pare cam prea zvapaiata. Si Balanta se supara. Tu esti un nativ rezervat, practic, cu picioarele pe Pamânt, iar Balanta o sa vada în chestia asta un afront la persoana!

Fecioara, pe de alta parte, este foarte ordonata. Chiar si când pe birou sau în casa bântuie o aparenta dezordine, o Fecioara stie exact unde se afla fiecare lucru. E lumea sa. Acum, sa ne imaginam o Balanta care intra în scena... Se îmbraca perfect când iese din casa : eleganta si stil. Este de un romantism fermecator. Pentru ca Balanta se pricepe de minune sa initieze actiuni, dar nu si sa le duca mai departe. Într-o relatie de lunga durata, dezordinea este cuvântul de ordine pentru o Balanta. Nu toate Balantele sunt asa de dezordonate, dar prea adesea li se pare mai important ceea ce fac în afara casei, decât ce se întâmpla înauntru. Dezordinea în care traieste Balanta, chiar si pe plan emotional uneori, poate pune orice Fecioara pe fuga.

Amândoi sunteti analitici si cerebrali, si nici unul din voi nu e prea sentimental. În pat, lasa-ti Balanta sa-si desfasoare imaginatia si încearca sa te relaxezi mai mult. Balantele sunt adevarati vrajitori când vine vorba de decoruri romantice, si au o calitate de invidiat : chiar si dupa ani de zile de trai cu acelasi partener, ramân la fel de romantice.

Nu sunteti o pereche clasica în astrologie, dar cu putin efort, mai ales din partea ta (relaxare, mai multa nepasare – ca nu moare nimeni daca nu predai nu-stiu-ce la timp, ai sa vezi –, spirit de aventura, ca doar o viata avem), relatia poate deveni interesanta : aveti atâtea trasaturi diferite, încât simpla descoperire a celuilalt în fiecare zi va fi o încântare. Si nu te supara daca cheltuieste prea mult, ocupa-te tu de economii.

Asadar, merita sa încerci.

Vezi si alte zodii: