Compatibilitate Fecioara - Berbec

    
Fecioara si Berbec. Pamânt si Foc nestapânit? Mai bine nu...

A, da : e curajos si stralucitor si destept si cel mai cel... doar e Berbec! Te-a fascinat din prima. Normal, e Berbec si asta stie el sa faca : sa fascineze – si, între timp, sa schimbe lumea! Are cele mai nemaipomenite idei, se îmbraca de nu se poate, are stil si clasa si tot ce-i trebuie ca sa fie princiar? Normal, doar e Berbec.

E de înteles ca te-ai îndragostit de un Berbec. Acest nativ reprezinta multe dintre calitatile pe care le apreciezi cel mai mult. Dar si defectele care te calca pe toti nervii tai de Fecioara! De câte ori tu ai vrea sa mai discuti, sa mai planifici, sa te mai gândesti, Berbecul o ia cu capu-nainte, la actiune. Este un semn care mai curând face decât vorbeste. Este prea impulsiv pentru calmul tau de Pamânt. Doar e Foc. Pe deasupra, o sa interpreteze rezerva sau timiditatea ta plina de politete drept inhibitie, o sa creada ca ai complexe si o sa te considere cam antisocial, dupa gustul sau : Berbecul este cel mai stralucitor în societate, si acolo îi place sa mearga. Pe când tu te simti relaxat în natura sau, oricum, în locuri unde nu sunt o gramada de oameni. Asa ca, probabil, problemele ar putea începe chiar de la prima întâlnire : UNDE va duceti?

Berbecul este foarte impetuos, generos, dar si nesabuit, iar asta o sa trezeasca vesnicul tau spirit critic. Ei, si ghici ce nu-i place unui semn de Foc...? Mda, sa fie criticat. Mai ales de maestrul detaliilor, care e Fecioara. De fapt, ca tot veni vorba de maestri, cel care va da tonul în relatia voastra vei fi tu, desi poate parea ca Berbecul stabileste ce si cum. Pentru ca tu gândesti de 15 ori înainte de a face ceva, pentru ca tu trebuie sa încerci sa fii mai flexibil, pentru ca tu trebuie sa te straduiesti mai mult sa întelegi Berbecul si pornirile sale spre aventura.

Fecioara are standarde foarte clare si este ordonata, consecventa, ma rog, un adevarat semn de Pamânt. Dar Berbecul are nevoie de cineva care sa-l aprobe/admire/laude/aplaude pentru tot ce face, nu sa-i zica mereu ca a uitat cine stie ce detaliu nesemnificativ. Sau ca n-are nici o solutie, ci doar un embrion de idee. În plus, desi vrea din tot sufletul sa te înteleaga, de cum încerci sa-i explici complicata lume sufleteasca dinauntrul tau, nici n-ai apucat sa spui doua fraze, ca gata, a si sarit sa zica "am înteles".

Este un nativ pasional, iar sexual o sa va întelegeti bine. Dar cel mai probabil nu de prima oara. Poate a doua sau a treia. Sa nu te mire ca Berbecul o sa mai flirteze când si când, Nu se potriveste, desigur cu standardele tale, dar nu are intentii rele : asa e el. Este foarte devotat si, poate parea un paradox, dar flirteaza doar pentru a se sti apreciat. Are nevoie mereu si mereu si mereu de apreciere si aplauze.

Asadar, poate Fecioara linistita si adesea introvertita sa ramâna alaturi de Berbec, de "forta vietii" în actiune? Rabdare. Multa rabdare. Ar putea fi o relatie frumoasa, daca amândoi veti avea rabdare unul cu celalalt. Si daca veti încerca sa comunicati mai des.

Vezi si alte zodii: