Compatibilitate Fecioara - Fecioara

    
Doua Fecioare? Cum îi spune... Eden, parca? Sau Paradis? Cam pe acolo, oricum...

Relatiile între nativi ai aceleiasi zodii sunt un pic cam ciudate pe alocuri. Dar între doua Fecioare totul pare sa mearga bine, cumva. Adesea, unul dintre voi este Fecioara mai atipica, iar celalalt versiunea mai cuminte, "clasica". Atâta timp cât cei doi perfectionisti ai zodiacului or sa-si mai înfrâneze instinctele de a gasi mereu defecte si de a critica (spre binele celuilalt, stim, dar uneori prea mult bine...), relatia dintre voi poate sa devina interesanta si incitanta.

Sunteti amândoi responsabili si nici prin gând nu v-ar trece sa cheltuiti prea mult pe prostii. Amândurora va place sa vorbiti si sa analizati si sa disecati totul, ca mi-e si mila de bietii vostri vecini (pe-aici i se spune bârfa, si nu-i nimic rau în asta, atâta timp cât nu uitati ca nimeni nu poate fi chiar perfect). Fiind nativi sub semnul lui Mercur, argintul viu si pristavul zeilor, bineînteles ca va merge mintea ca o zvârluga si ca aveti mereu ceva de facut, mai ales pe la serviciu. ASTA poate deveni o mica problema între doua Fecioare. Fiindca exact aici aterizeaza serviciul : între voi, despartindu-va si nelasându-va timp sa mai faceti si altele. În mod normal, doua Fecioare ar putea face cu succes orice gen de afacere care cere meticulozitate (o firma de avocatura, de contabilitate, ceva?). Sunteti amândoi genul de oameni care traiti la un nivel mai mult intelectual, iar sexul e undeva pe planul... ma rog, nu pe primul si nici pe cel de-al doilea.

Nu e exclus sa aveti unele meciuri privind eterna întrebare "cine-i seful p-aici?". Dar aveti prea multe în comun si sunteti mult prea rationali si cerebrali amândoi, asa ca o sa cedati probabil pe rând, asa cum se cuvine. Important este ca lânga o Fecioara ca si tine nu te vei plictisi niciodata si nici nu te vei simti niciodata tradat. Este la fel de fidela ca si tine si-i merge mintea cam pe aceleasi coclauri. Sunteti idealisti pâna la cer si o palma mai sus, dar în acelasi timp aveti o doza buna de pragmatism si de realism, asa ca o sa va dati repede seama, fiecare, ce se poate si ce nu schimba în celalalt.

În sfârsit, un partener care nu se mai plânge ca stai prea mult pe la serviciu, pentru ca tot pe acolo sta si cealalta Fecioara din relatia asta. Cam prea mult, e adevarat. Nu uitati, asta chiar poate deveni o problema : de câte ori vad câte o Fecioara bombanind în legea ei ceva despre ce are mâine de facut pe la serviciu (si aia doi se saruta de zor la televizor, dar Fecioara n-are timp de asa ceva...), parca-mi vine sa le spun sa se mai relaxeze. Nu moare nimeni daca stati mai putin pe la birou, daca va mai lasati problemele pe la usa când veniti acasa si asa mai departe. Bineînteles, ca doua Fecioare ce va aflati, aveti voi o idee, asa, cum ca viata asta nu merita traita daca nu esti mereu util, daca nu faci mereu ceva folositor. Ei, na! Ia luati-va voi frumos de mâna si stati o duminica în parc fara sa faceti nimic util, sa vedeti ce-o sa va mai relaxati. Cu Fecioarele chiar nu-i de gluma, iar când se aduna doua la un loc, birou de avocatura va numiti : munca si discutii, si discutii si munca, si ajutat prietenii, si facut toate chestiile alea necesare prin casa, si sex lasa ca fac vecinii...

Sex, apropo! Amândoi sunteti rezervati si timizi, probabil ca o sa va ia ceva timp sa ajungeti la capitolul asta, si si mai probabil ca, pâna ce o sa terminati de analizat chestiunea filozofica numarul 17, o sa va hotarâti ca mai bine va uitati la un film. Lasând totusi gluma la o parte, probabil ca o sa va simtiti excelent unul lânga altul în pat, pentru ca Fecioara este un semn care se axeaza mai mult pe tandrete decât pe erotism. Adica se dezlantuie cu succes daca e sigura-sigura ca partenerul este doar al sau si nu o înseala sau nu se uita prin alte curti, pentru ca Fecioara nu prea se dezlantuie de dragul pasiunii fizice pur si simplu. Amândoi sunteti semne "verbale" (si orale, daca tot suntem la simboluri si sex), asa ca, dupa ce o sa va simtiti în siguranta unul cu altul – poate de la a doua sau a treia întâlnire –, sexul o sa înceapa sa fie mai placut ca la început.

Asadar, o relatie care are mari sanse de succes daca mai lasati problemele de la serviciu la usa casei si încercati sa silabisiti cât mai des : re-la-xa-re.

Vezi si alte zodii: