Compatibilitate Fecioara - Pesti

    
Fecioara si Pesti? Exista "poezie practica"? Sunteti semne opuse în zodiac, asa ca ori e nemaipomenit, ori e iadul pe pamânt... Cel mai probabil, si una si alta!

Pentru tine, dragostea înseamna siguranta si compatibilitate intelectuala, spirituala. Chiar si actul fizic trebuie sa dea potrivire spirituala. Pentru Pesti, dragostea e o emotie gen cascada/torent/valuri înspumate, ceva ce sta în centrul tuturor lucrurilor. Desigur, atractia initiala o sa fie probabil magnetica (chestia cu contrariile...), numai ca legile fizicii nu prea functioneaza întotdeauna în astrologie, si atractia va disparea repede, când veti vedea cât sunteti de diferiti. Principala problema dintre voi doi? Pestele nu prea stie niciodata în care versiune a realitatii înoata...

Vestea buna? Pestele se întelege bine mai cu oricine. Este un semn foarte empatic. Dar... Tu stii foarte bine ce vrei si stii sa si ceri (insistent...). Pestele are mereu vreo muzicuta prin minte si n-are cum sa fie atent NUMAI la ce spui tu : are alte ritmuri de ascultat si traieste dupa ele. Fiind semn de Apa, este emotiv, sentimental, dar si cu capul undeva dincolo de nori. Iar pentru o Fecioara practica si disciplinata, ordonata si cu picioarele pe Pamânt, asta e cam prea de tot! Pe deasupra, mai este si destul de altruist (mergând de multe ori prea departe), nu-i pasa daca se profita de el, si o sa te streseze pâna si prin tipul relatiilor pe care le stabileste cu cei din jur, parca nici nu stie sa-si foloseasca toate calitatile.

De fapt, fiecare din voi are multe din calitatile care-i lipsesc celuilalt (da, exact asta e ideea : ca nici macar Fecioara nu e perfecta...). Pestele e creator, imaginativ, probabil o sa te fascineze personalitatea misterioasa pe care nici nu se straduieste sa o afiseze. Tu esti un nativ realist, ceea ce ar putea aduce ceva ordine în viata acestui semn, cu conditia sa nu încerci sa te impui prea evident, altfel o sa fuga în alte ape. Semn mobil si de Apa, este menit a întelege tot ceea ce nu este spus si, la rândul sau, va fi fascinat de toate ideile tale, de mintea ta analitica (fiindca si-ar dori si el sa aiba asa ceva). El e difuz în tot ce face, tu esti precizia întruchipata. Acolo unde tu esti rigid, Pestele este flexibil. Sigur, suna frumos si ati putea face o multime de lucruri împreuna, cu conditia sa va acceptati diferentele si sa încerci (mai ales tu) sa mai cedezi un pic, sa întelegi felul în care gândeste sau mai bine zis simte lumea acest nativ.

Fiind si tu un semn mobil, flexibilitatea ar putea sa fie mai usor de aplicat. Nu uita ca, în timp ce pentru tine ordinea este temelia lumii, Pestele se descurca perfect în haos (îi stimuleaza gândirea, cica...). Ce-i pasa lui ca trebuie platita întretinerea? Are de luat nu stiu ce carte sau vaza chinezeasca sa jaluzele, sau are treaba : trebuie sa stea sa se gândeasca si sa viseze. Inactivitatea sa s-ar putea sa fie un alt motiv de stres pentru tine. Atâta timp cât îti vei da seama ca în acele momente Pestele, de fapt, îsi încarca bateriile, si-l vei lasa s-o faca, n-o sa aveti discutii. Problemele încep când Fecioara hiper-critica (asta fiind tu) începe sa-i ordoneze si sa-i sistematizeze Pestelui viata si vrea sa-l faca sa traiasca dupa propriile tipare.

Financiar, Pestele e un fel de catastrofa ambulanta. Nu ca n-ar sti sa faca bani, dar nu-i pasa prea mult de ei si nici nu se straduieste sa faca mai multi. El munceste pentru alte scopuri, gen nemurirea sufletului, statuie de bronz în centrul orasului, bunastarea omenirii... Si cheltuieste de te sperie. Aici s-ar putea sa aveti cele mai mari probleme, cel putin pâna ce ai sa-ti dresezi sau educi Pestele.

Sexual, din cauza faptului ca sunteti semne opuse, probabil ca o sa fie rupere de nori. Asta prima, a doua si poate a treia oara... Apoi, gusturile prea extravagante ale Pestelui o sa te cam puna pe gânduri ("asta e normal sau nu?"), fiindca, de cum se obisnuieste cu cineva, timiditatea si rezerva Pestelui dispar si eul sau începe sa zburde nestingherit. Iar sexual, preferintele sale sunt adesea cam ciudate.

Asadar, o relatie fara nuante. Ori e excelenta, ori e groaznica. Dar ai sa-ti dai seama destul de repede.

Vezi si alte zodii: