Compatibilitate Fecioara - Rac

    
Fecioara si Rac, Pamânt si Apa. O relatie stimulanta si cu mari sanse de succes.

Racul nu este un semn prea dominant, ceea ce Fecioarei îi convine de minune. Si se pricepe la atentii si mici cadouri, ceea ce-i convine si mai mult Fecioarei, care vrea sa se simta iubita, apreciata si în siguranta. Este destul de gelos si de posesiv încât sa te faca sa te simti important, si sentimental cât sa te faca sa te simti "acasa" în relatia asta. Econom spre zgârcit, se potriveste de minune cu stilul tau financiar, asa ca n-o sa te streseze cu cheltuieli inutile si o sa aprecieze gustul tau pentru siguranta, grija pentru ziua de mâine.

Un singur avertisment astrologic pentru relatia între o Fecioara si un Rac : totul poate merge excelent daca tii minte ca este la fel de critic ca si tine. Gândeste-te ca, exact ca si tine, intentiile sale sunt bune de fapt, iar criticile nu sunt menite a-ti face rau, ci bine.

Racul este o creatura foarte sentimentala. Nu doar fiindca e semn de Apa, ci si pentru ca este guvernat de Luna. Si, fiindca Luna se misca cel mai repede dintre toate planetele cu care se joaca astrologii, Racul este, spune-se, si foarte foarte capricios. Adica, acuma plânge, acuma râde, acum se supara si n-ai idee ce-ai mai facut de data asta. Noroc ca Fecioara e rabdatoare si se pricepe la ascultat. În schimb, acelasi lucru ti-l va oferi Racul : un umar pe care sa poti plânge din când în când, siguranta si fidelitate. Si un camin armonios. Ca si tine, pentru el e foarte important sa aiba un camin asa cum trebuie, unde sa se poata destinde. Ca si tine, prefera sa stea pe acasa sau sa mearga în locuri cunoscute. Si tot ca si tine, îi place sa discute filozofie si e destul de realist.

Cu un Rac, începutul poate fi mai greu pentru o Fecioara. Nu-i usor sa-l faci sa se deschida, sa intri sub carapacea lui, sa întelegi mai ales toate sentimentele contradictorii pe care le nutreste adesea. Ceea ce-l va atrage la tine va fi tocmai stabilitatea pe care i-o poti oferi, siguranta de care are atât de multa nevoie. Adesea, Racul nu are prea multa încredere în sine. Asa ca poate n-ar fi rau s-o lasi mai moale cu criticile, fiindca, desi nu o spune, îl ranesc de moarte chestiile astea.

De fapt, asta este o mica problema cu Racul : e secretos. Nu prea SPUNE ce-l doare, trebuie sa te prinzi tu, sa fii mereu la pânda si sa vânezi mereu semnele ascunse care denota ca da, s-a bosumflat si n-are de gând sa spuna sau sa se lase convins prea usor. Rabdare, multa rabdare cu un Rac.

Sexual, va întelegeti de minune, elementele se combina perfect în cazul vostru : Pamântul si Apa se amesteca mereu, iar primul va fi modelat de fanteziile celei de-a doua. Racul realizeaza cât de rezervata si de delicata e o Fecioara, si are la rândul lui rabdare (mai ales în dragostea fizica). Nu e superficial, iar apropierea fizica va fi probabil ceva important, nu vreun experiment de-o noapte.

Aveti multe în comun, plus capacitatea de a va oferi unul altuia exact ceea ce va trebuie. Rabdare, si relatia se poate dovedi de-o viata.

Vezi si alte zodii: