Compatibilitate Fecioara - Scorpion

    
Fecioara si Scorpion, Pamânt si Apa. Teoretic, ar trebui sa mearga excelent, pentru ca elementele se contopesc si fiecare îi ofera celuilalt ceva de care are nevoie.

O combinatie care poate deveni aproape "mistica" pe alocuri, atât de bine va completati. Desigur, cu un Scorpion, nimic nu e vreodata sigur, dar Fecioara din tine va sti sa intre sub carapacea cladita cu grija si sa deschida sufletul complicat al Scorpionului. Ca si tine, se cunoaste foarte bine, stie care-i sunt defectele si calitatile si este dispus sa asculte criticile (în sfârsit, cineva care nu se mai supara sau îmbufneaza mereu când e vorba de perfectionismul tipic Fecior-elnic).

Este un nativ foarte posesiv, ceea ce pe alocuri s-ar putea sa te streseze, mai ales la începutul relatiei, fiindca tu ai nevoie de timp ca sa analizezi si sa evaluezi cu grija totul. Este însa foarte generos si fidel, o data ce a devenit al tau. Iar cum Fecioara priveste adesea partea cerebrala a dragostei si chiar se excita mai bine când e mai sigura de devotamentul partenerului, asta va va apropia.

Tu esti specialistul în "drobul de sare", cel care-si face mereu griji ; ai nevoie de cineva care sa-ti dea siguranta zilei de mâine, cineva care sa fie mereu alaturi de tine si sa-ti dea încredere. Scorpionul are o mare încredere în sine si în viitor, asa ca puterea sa te va relaxa foarte adesea. Îi place sa economiseasca si nu se avânta în planuri nebunesti, asa ca va veti întelege si pe plan financiar. O relatie care are mari sanse sa dureze pe termen lung.

Ca semn de Pamânt ce te afli, adesea esti ezitant în sentimente. Scorpionul este însa foarte sentimental si pasional, spiritual si aprins, ceea ce te va ajuta si pe tine sa te destinzi mai bine, sa fii mai putin rezervata (toate Fecioarele sunt un pic rezervate sau timide).

Fiind un nativ posesiv si misterios, Scorpionul te va incita mereu cu personalitatea sa si te vei simti o Fecioara iubita si protejata. Atractia dintre voi este la fel de mare si la nivel intelectual : Fecioara este logica, analitica, intelectuala, iar Scorpionul e un vizionar, un creator, specialist în chestiile care tin de imaginatie. Adica va completati perfect.

Fiecare din voi este timid la început, numai ca Scorpionul este mult mai încrezator în propriile-i forte si, asa cum Scorpionul este secretos si "volatil", Fecioara este adesea rezervata si închisa. În cazul în care vor aparea conflicte între voi, norocul este ca tu ai o natura înclinata catre compromisuri. Scorpionul este foarte "focos", desi e semn de Apa, asa ca totul e putin extremist în el si cu el. Mai ales sexul.

Sexul... Nu numai ca Scorpionul o sa te poarte pe noi culmi ale pasiunii sentimentale si ca o sa-ti arate noi laturi ale iubirii, dar este si un amant exceptional. Adesea, este un nativ înclinat spre sexul "aici si acum", ceea ce o sa te destinda, în fond. Pentru el, dragostea fizica este foarte importanta, si e în stare de foarte multe pregatiri, are multa rabdare, iar asta nu-i rau în relatia cu o Fecioara care se destinde asa de greu.

Pe scurt, o relatie excelenta, în care ai sa descoperi un partener ce-ti da încredere, te face sa te simti iubit si în siguranta.

Vezi si alte zodii: