Compatibilitate Fecioara - Taur

    
Fecioara si Taur. Pamânt si Pamânt? O relatie fericita, desi nu prea incitanta, si o casnicie serioasa si stabila.

De ce? Pentru ca amândoi aveti cam aceleasi idealuri si pasiuni. Pragmatici, cu picioarele pe Pamânt, fara gusturi de aventuri ciudate sau experimente desucheate, amândoi va doriti un viitor sigur, stabil si sunteti "de casa". A, si mai aveti si pasiunea de a face-economisi-strânge bani. Asa ca, de te vei hotarî sa ramâi cu un Taur, nu vei avea niciodata probleme cu comunicarea.

Rationalismul tau se potriveste bine cu insistenta adesea acerba, desi blânda, a Taurului. Pe deasupra, Taurul este constiincios, muncitor si va fi mereu de acord cu tine în privinta chestiilor practice. Nu se supara când îl mai critici, fiindca este un bun analist. Dar e cam impulsiv si adesea vede rosu în fata ochilor... Desi Taurului îi trece repede, Fecioara sensibila ar putea fi ranita de iesirile acestui nativ.

Tu, Fecioara guvernata de Mercur, nu te poti îndragosti de cineva daca nu te poti îndragosti de mintea acelui cineva si daca nu ai sentimentul stabilitatii. Taurul îti va oferi într-adevar stabilitate, echilibru si o binevenita doza de pasiune înfocata, fiindca este guvernat de planeta iubirii, Venus. Este foarte fidel, dar atentie, Taurul îsi plateste întotdeauna datoriile – si nu numai când e vorba despre bani.

Desigur, fiind vorba de un semn fix si de unul mobil, neîntelegerile ar trebui sa se rezolve repede : acolo unde nu cedeaza unul, va ceda celalalt. Singura mica problema în aceasta relatie este încapatânarea. Daca ai o treceti peste ea, si tu si Taurul tau, fericirea pe Pamânt este a voastra.

Sexual, Taurul este un maestru al artei de a face dragoste cu pasiune, cu ardoare, si este un nativ care se implica mult într-o relatie. Este si foarte posesiv, dar asta o sa-ti placa, fiindca Fecioara se simte bine rasfatata si apartinând cuiva.

O relatie în care numai Pamântul domina poate deveni cam statica pe alocuri, asa ca tu va trebui sa fii cel care sa ia initiativa iesirilor în oras sau în natura, daca vrei sa-ti mai scoti Taurul din tarc. Comoditatea amândurora este destul de mare si, desi este unul din lucrurile care va unesc, la un moment dat poate deveni si o piedica în explorarea altor fatete ale relatiei.

Pe scurt? Taurul e proiectat special ca sa-ti fie partener. Asa ca nu-l pierde.

Vezi si alte zodii: