Compatibilitate Gemeni - Balanta

    
Gemeni si Balanta : Aer si Aer... Merge? Bineînteles, singura problema este chiar asta, ca nu prea se "sta" într-o astfel de relatie!

O relatie frumoasa, adesea plina de satisfactii, fiindca fiecare dintre voi îl întelege pe celalalt intuitiv – doar sunteti amândoi semne de Aer. Balanta ta este intelectuala, rafinata, cinstita si optimista. Ca si tine, este pasionata de discutii si dezbateri si are acelasi foc interior care-o face sa nu stea locului, mergând mereu prin lume, prin oras, pe la prieteni – ma rog, undeva.

"Balanta prefera localurile elegante si tot ce este la ultima moda, hainele scumpe si accesoriile elegante". Asta spun toate horoscoapele, însa am întâlnit multe Balante carora nici ca le pasa de asa ceva. Important este ca îi place sa iasa din casa mult si des, parc-ar fi Geaman!

E drept, tensiunea nu va lipsi dintre voi : în fond, chiar daca aveti aceeasi natura, aceasta este de Aer nelinistit. Va potriviti, e adevarat : Balanta reprezinta cam... 80% din ceea ce cauti tu la un partener de viata, deci va asteapta multe bucurii împreuna. La început, totul o sa fie ca-n povestile despre care auzi mereu ca li se întâmpla altora, iar vorba dulce a Balantei o sa-ti cam suceasca – de tot? – capul, fiindca este un semn mult mai rational si foarte analitic (nativul încearca mereu sa echilibreze cele doua talgere în viata, în dragoste, în lume). DAR, pe masura ce zilele devin saptamâni sau ani, s-ar putea sa te cam sâcâie incapacitatea ei de a lua o decizie mai REPEDE : tu, semn adolescentin prin excelenta (la orice vârsta, un Geaman pare tânar), vrei viata acum si aici, iar Balanta... ai vazut cântarele din piatza, cât se leagana pâna sa se echilibreze, chiar daca în fiecare parte se afla aceeasi cantitate? Ei, cam asta e Balanta. Îti vine sa-i zici sa se hotarasca odata. Desigur, flexibilitatea ta înnascuta poate usor trece peste aceasta – daca esti dispus sa te arati flexibil.

Balanta este semnul parteneriatului, se simte cel mai bine într-o casatorie, într-o relatie de durata. Asa ca este si un semn foarte devotat : micile tale flirturi vor fi întelese, dar nu acceptate (sa nu zici ca nu ai fost avertizat!). Este si foarte diplomata, iar asta ajuta mult în comunicarea cu un Geaman. Pe scurt, în relatia asta, Balanta o sa cam stea la cârma, chiar daca n-ai sa simti. Mai ales financiar, fiindca, desi este nechibzuita adesea, este totusi un semn mai stabil si o sa stie sa scoata banii pentru nota de telefon a Geamanului fara a se sfii sa-ti si spuna, din când în când, cu toata diplomatia sa caracteristica, s-o lasi mai moale cu toate telefoanele alea.

Sexual, cât sunteti voi de semne de Aer, totul devine foc si para. Va place sa experimentati si nici unul dintre voi nu este gelos sau posesiv, ceea ce face ca si contactul fizic sa fie lipsit de inhibitii. Temperamentul Balantei are un efect stabilizant, în jurul sau totul devine mai echilibrat si oamenii se simt mai în siguranta. Va sti sa îti ofere totul, iar personalitatea ta, dubla prin excelentza, va aduce sarea si piperul necesare.

Asadar, merge? Cu siguranta. Balanta este aproape tot ce ti-ai dorit : iubeste fara a fi posesiva, vorbeste cu placere si te va fascina repede.

Vezi si alte zodii: