Compatibilitate Gemeni - Berbec

    
Berbecul tau "sta" sub semnul lui Marte, sau, mai bine zis, NU sta locului mai deloc, fiindca, daca zici Marte, zici actiuni rapide. Iar lânga un Geaman nelinistit ca tine, chiar ca o sa se simta perfect. Latura ta intelectuala si speculativa o sa-l dea gata pe Berbec, dar, sa fim sinceri, pe cine NU ar da gata un Geaman în actiune? O sa aveti si probleme, nici unul dintre voi doi nu este prea linistit, dar Aerul tau hraneste Focul Berbecului. Adica o sa te iubeasca la nebunie!

Ce te-a atras la un Berbec? Ia sa vedem : energia si entuziasmul covârsitor, în stare sa schimbe o lume? Pasiunea pe care o pune în toate? Sau rapiditatea si usurinta cu care scoate idei ca iepurii din palarie? Berbecul se plictiseste repede. Tu la fel. Asa ca împreuna puteti cuceri, recladi, restructura lumea, fiindca tu esti un semn curios din fire, iar pe fruntea Berbecului scrie "inovator".

Berbecul o sa-ti arate o lume noua si alaturi de el vei avea succes. În toate. Bineînteles ca îi place sa conduca, dar, dat fiind ca tu esti semn mobil, care nu prea le are cu accesele de sefie, n-o sa te deranjeze, cred.

Ca Geaman, îti place sa auzi cuvinte de iubire (eh, CUVINTE în general, vorbitul este ca... Aerul pentru tine), declaratii rostite cu glas tare : ei bine, Berbecul va intui exact ce vrei (Focul cauta instinctiv oxigenul, Aerul), si o sa-ti faca toate declaratiile la care visai : probabil ca l-ai fascinat din prima! Toate capriciile tale si instabilitatea de care esti stapânit îl vor incita, iar în schimb o sa-ti ofere exact fermitatea, punctul de sprijin de care ai (maaaare) nevoie. Asta fiindca si lui îi plac schimbarile, dar este totusi un semn fix, mai capos adica, si mai stabil (adica nu se vântura ca Aerul, el arde acolo-n legea lui).

Niscaiva planete mai sensibile, pe undeva prin horoscop, nu v-ar strica, fiindca nici unul dintre voi nu se prea chinuie sa ajunga în mai-stiu-eu ce adâncuri insondabile de sentimente : dragostea e dinamita curata, fara întrebari filosofice.

Berbecului o sa-i para uneori cam aerian Geamanul, dar nu se va plictisi niciodata lânga tine, iar asta este ce vrea el de la viata, sa descopere mereu. Faptul ca tu esti mult mai iertator din fire decât cel mai iertator Berbec o sa va ajute mult, asa ca nu uita de calitatea aceasta a zodiei tale, mai ales când o sa înceapa sa scoata flacari pe nari, într-o cearta. Ai sa vezi ca, pe cât este de timid uneori (da, suna paradoxal, dar Berbecul ESTE adesea foarte timid, sa nu uitam ca el nu e numai stapânit de Marte, dar este si copilul prin excelenta al zodiacului), pe atât este de încapatânat atunci când vrea ceva cu orice pret. Ghici cine-o sa cedeze pe-aici? Mda... ai ghicit bine : tu.

Una dintre micile probleme (nici macar în Rai nu e totul perfect...) ar putea fi aceea ca Berbecul este putintel cam prea direct pentru un Geaman, care se mai opreste ici si colo, ca vântul care bate prin paduri si se opreste sa admire o frunza, sa mai arunce o suflare peste ape, si tot asa. O fi ritmul tau rapid, dar sa-l vezi pe al Berbecului! Va trebui sa te adaptezi...

Diferenta de ritm dintre voi nu e chiar o problema, dar poate deveni (daca aveti cine stie ce alte aspecte prin horoscop). Mai concret? Un Geaman si un Berbec la magazin : Geamanul sta, se uita la etichete, date de expirare, mâncare pentru catei (n-are catel, bineînteles, da’ daca-si cumpara? n-ar fi bine sa stie din timp ce si cum?); Berbecul intra, se duce fix la tinta, ia ce-i trebuie, nici nu se uita cât s-a chinuit bietu’ patron sa aranjeze cutiile alea pe acolo ca s-arate frumos, plateste si pleaca. El n-are timp de pierdut!

Sexual, o zodie care le are cu comunicarea, adica tu, si un creator precum Berbecul...? Ar trebui sa iasa scântei. Desi Berbecul este un semn al actiunii, se poate si "sacrifica", încetinind putin ritmul, de dragul unui Geaman atât de fascinant (si caruia nu-i place deloc sa fie zorit). Dat fiind ca Geamanul este o zodie duala, nativii sunt si foarte diferiti, asa ca sunt sigura ca ai sa stii sa-i oferi mereu acea farâma de "nou" fara de care Focul s-ar stinge. Probabil ca de cele mai multe ori n-o sa mai ajungeti pe acolo pe unde facem dragoste noi, muritorii de rând – adica în pat –, fiindca grabiti sunteti cam amândoi si pasiunea curge-n valuri în relatia asta.

În concluzie : mai e nevoie sa zic ca da? DA!

Vezi si alte zodii: