Compatibilitate Gemeni - Capricorn

    
Gemeni si Capricorn : Aer si Pamânt. Nu prea se amesteca acestea doua...

Capricornului îi place sa munceasca, e ambitios si stie exact ce vrea. Asa ca fii atent, nu se omoara prea mult dupa stilul tau schimbator prin excelenta...

Vestea buna este ca un Capricorn este destul de cu picioarele pe Pamânt si destul de intelectual încât sa-ti atraga atentia. Un alt avantaj este ca nativul acestei zodii pare a întineri pe masura ce trece timpul. Dar Capricornul are foarte multa energie "cardinala", este sub semnul lui Saturn (o planeta care ne da lectii în viata) si este adesea pesimist, asteptându-se ca iubirea sa nu-i fie împartasita : a fost de atâtea ori înselat în relatii sentimentale, încât sufla si-n iaurt.

Capricornul are un umor de invidiat. Problema este ca nativul acestei zodii este în acelasi timp si teribil de serios. Mai ales în dragoste. Precaut si serios. Nu m-ar mira ca un alt Geaman sa-i fi frânt inima! Aveti voi darul asta, de a iubi Pamântul cu pasiune, pentru un timp, pentru ca apoi sa-l parasiti si sa va îndreptati spre sfere mai înalte.

Capricornul stie sa faca bani, dar este si atasat de ei! Pentru el, banii sunt o modalitate de a urca pe scara sociala, caci ce îsi doreste orice Capra mai mult decât orice : o masina buna, un statut social important, o functie de raspundere. Pentru altii poate parea snobism, dar pentru Capricorn este ceva foarte important.

Alaturi de un Geaman, care vrea sa descopere lumea si sa se trezeasca zilnic într-un peisaj nou, relatia va avea destule puncte dificile. Capricornul este conservator, iar tu esti liberalismul întruchipat (libertinismul, zic unii). Capricornul este egocentric, desi o arata prea putin la nivel sentimental, tu esti o zodie a nerabdarii si n-ai timp de prostii de astea, gen "hai sa devenim cineva în viata".

Daca nu ai sa te stapânesti, te va considera usuratic sau superficial. Daca nu vei avea rabdare sa-l asculti, te va considera prea rece si lipsit de sentimente. Numai o dragoste staruitoare poate înmuia acest Pamânt încapatânat. Esti în stare de staruinta si rabdare?

Capricornului nu-i place asa de mult sa iasa în lume, iar tu traiesti pentru a face vizite, a vorbi la telefon si a iesi în oras. La un moment dat, este posibil sa va îndepartati unul de altul. Îi place si lui sa faca vizite, dar numai daca este vorba de ceva sau cineva care l-ar ajuta sa ajunga un pic mai sus pe scara sociala. Iar când o sa vada cât esti tu de "populist", ai sa vezi cât de inflexibil poate fi un Capricorn!

Capricornul traieste mult în viitor, facându-si planuri, iar tu traiesti în prezent – ziua de mâine e facuta pentru a fi traita MÂINE, nu-i asa? Ei, dar asta o sa-l enerveze pe Capricorn, care o sa se certe cu tine cam des si o sa-ti reproseze si ca stai prea mult la telefon, si ca ai prea multi prieteni care nu te merita sau de la care nu poti avea nici un avantaj, si ca esti prea grabit în toate si nerabdator.

Capricornul este foarte atasat de familie, îsi cauta radacini, în timp ce tu vrei sa explorezi lumea. Atractia fizica poate sa nu fie îndeajuns pentru a pune bazele unei relatii de lunga durata...

Sexual, Capricornul este senzual si foarte iubitor si traieste experienta mult mai profund decât tine. Arareori ai sa vezi un Capricorn facând dragoste de la a doua întâlnire, sau doar asa, ca sa se distreze : Capra nu face dragoste pâna ce nu iubeste pe cineva în totalitate si complet. Pe deasupra, îi este putin mai greu sa se destinda si sa intre în ritm cu tine, asa ca va trebui sa te pregatesti sa-ti exerciti toata rabdarea (aia putina) pe care o ai.

Asadar, merge? Mai bine întreaba-te daca MERITA...

Vezi si alte zodii: