Compatibilitate Gemeni - Fecioara

    
Gemeni si Fecioara : Aer nestapânit si Pamânt gânditor... Cam cât ar putea dura pâna când unul sa zica "gata!"?

Bun, nu sunteti deloc o pereche astrologica clasica, Aerul si Pamântul nu prea se amesteca... DAR! Daca vrei neaparat o relatie cu cineva atât de diferit (si de ce nu?), nu uita ca stati amândoi sub semnul lui Mercur, care este reprezentarea lui Hermes, cel ce purta mesajele zeilor. Vorbeste, comunica, oricum la asta te pricepi cel mai bine : iar asta poate face orice relatie sa mearga.

E adevarat ca Mercur se manifesta diferit în fiecare dintre zodiile voastre : Mercurul Gemenilor este cu comunicarea, iar cel al Fecioarei este cu gândirea. Faptul ca îl aveti amândoi ca stapân al zodiilor voastre va ajuta mult, însa tot va trebui sa faci ceva eforturi. Fecioara pricepe foarte bine tot ceea ce i se spune, dar... cu putina întârziere. Tie, care gândesti atât de repede, ti se pare ca pur si simplu nu pricepe deloc! Indiferent despre ce e vorba, fie ca era un mesaj filosofic, fie ca e ideea despre care tocmai vorbeati, uneori pur si simplu îi scapa ceva. Ei, de fapt nu e chiar asa : Fecioara gândeste si rumega ceva mai mult. Da, stiu cât de mult te scoate chestia asta din sarite...

Un alt punct câstigat este ca Fecioara nu e prea posesiva si nu cere foarte mult de la tine, asa ca mult dorita ta libertate o sa-ti ramâna (aproape) intacta. În plus, este o zodie atât de organizata si de pasionata de detalii (amândoua sunt calitati care tie-ti lipsesc, iar unii Gemeni chiar le considera defecte...), încât va aduce un binevenit punct de sprijin în relatia voastra.

În general, însa, Geamanul vede partea conservatoare a Fecioarei (care este mai de moda veche) si se plictiseste destul de repede, mai ales când aude critici. Iar la asta, sa recunoastem, Fecioara este maestra : nimeni nu stie sa analizeze si sa critice mai bine si mai obiectiv decât o Fecioara! Iar principala chestie pe care o sa ti-o tot reproseze o sa fie lipsa ta de organizare, care i se pare de-a dreptul nebuneasca!

Fecioara este idealista si perfectionista, asa ca viata ta putin cam dezordonata o s-o cam sperie, dar o s-o si fascineze în acelasi timp... Numai ca, fiind destul de conservatoare, la un moment dat exact esenta zodiei tale ( acea "tinerete fara batrânete" ) o sa-i cam miroasa a imaturitate Fecioarei.

Fiind amândoi zodii mobile, flexibile, sunt mari sanse sa faceti relatia sa mearga, fiindca stiti sa va adaptati atât de bine si nici unul dintre voi nu are tendinte dominatoare. Bineînteles, dintre voi doi, tu esti zodia mai flexibila, fiind si Aer. Zodiile de Pamânt, cum e Fecioara, au tendinta spre stabilitate, dar si spre încapatânare. Nu ti-ar strica, totusi, putina stabilitate, iar o Fecioara stie sa fie un foarte bun reazem pentru prieteni.

Daca te-ai îndragostit de o Fecioara, nu uita ca este aproape întotdeauna o persoana foarte loiala, devotata, dar si moralista, caci conventiile sunt importante pentru ea. Ceea ce nu e cazul Gemenilor : tu stii cel mai bine cum sa NU te încadrezi în tipare si moralitatea rigida s-ar putea sa te faca sa strâmbi din nas mai des decât este cazul.

Sexul... Care sex? Cu atâta vorbarie între voi, nu m-ar mira sa cam uitati de partea asta! Daca totusi treceti de la vorbe la fapte, nu uita ca Fecioara este foarte pasionala si stie sa dea tot ce are mai bun. DACA reusesti sa o destinzi un pic (munceste prea mult, se dedica serviciului într-o masura care adesea nu-i permite sa se deconecteze prea usor) si daca nu sari prea tare peste cal cu fantezia. Altfel, se inhiba si se dezumfla cât ai zice peste. Asta va presupune un oarecare efort din partea ta : rabdare. Si nici nu ti-ar strica sa mai înveti câte ceva despre asta : Gemenii sunt atât de fermecator de expansivi si atât de nerabdatori!

Asadar, merge? La început, aproape sigur ca fiecare dintre voi îl va fascina pe celalalt, dar relatia va dura numai daca cedezi mult din caracterul tau plimbaret si nestatornic, sau daca ai sa convingi cumva Fecioara sa le accepte si pe astea, la un loc cu farmecul adolescentin pe care-l emana orice Geaman.

Vezi si alte zodii: