Compatibilitate Gemeni - Gemeni

    
Gemeni si Gemeni... stai asa, sa mai numaram o data : voi CÂTI sunteti de fapt? Dualitate si dualitate... Fiecare dintre voi are doua fetze, iar doi ori doi...

Asta e o relatie care merge nemaipomenit în primele luni, dupa care amândoi va trebui sa mai depuneti ceva eforturi (destul de serioase!). Dar sa privim cele câteva luni de început.

Doi Gemeni la un loc... în fiecare dimineata, lumea va fi altfel. O sa colindati probabil toate localurile si toate casele prietenilor, o sa va întelegeti unul pe altul intuitiv, doua vânturi de primavara ce se întâlnesc si colinda cerul. Acasa? Ce-i aia? Probabil ca o sa stati asa de putin "acasa" încât o sa si uitati unde tineati furculitele...

Cine a inventat expresia "dragoste la prima vedere" cred ca la doua persoane din aceeasi zodie se gândea! Dar daca dragostea la prima vedere este si dragostea de-o viata... asta este discutabil...

Cam asta te asteapta cu un Geaman. Numai sa va luati NEAPARAT doua telefoane – vorbesc foarte serios, n-am întâlnit un singur Geaman care sa nu stea ore-n sir pe telefon cu prietenii, cu cunostintele, cu rudele, cu... toata lumea! Numai ca Geamanul mai si flirteaza mult si este impulsiv, iar asta s-ar putea sa va destabilizeze. Aici începe munca... o sa trebuiasca sa ia cineva frâiele în mâna si sa creeze o baza solida pentru o relatie de lunga durata.

Comunicare? O aveti – si înca din plin! Amândoi sunteti semne pentru care comunicarea este nu doar o necesitate, ci si una din calitatile de baza. N-o sa va plictisiti nici o clipa. Mercur, planeta ce-l întruchipeaza pe Hermes, mesagerul zeilor, da unui Geaman capacitati fantastice în domeniul acesta. Iar Mercur la puterea a doua... o sa fiti mereu în actiune, alergând de la o munca la alta, apoi la restaurant, la prieteni, la un bar de noapte... si nici macar n-o sa obositi, Aerul are nevoie de miscare ca sa existe. Asta pâna la un moment dat, totusi...

Sunteti amândoi semne flexibile, adaptabile – poate chiar prea flexibile si adaptabile. Atentie la excese : doi Gemeni la un loc se pot extenua, si stresul va asteapta dupa colt!

Financiar, ori angajati un contabil, ori o sa dati faliment : nici unul dintre voi nu sta prea bine la capitolul organizare. Stiti sa faceti bani, dar stiti MULT mai bine sa-i cheltuiti! Nici nu vreau sa ma gândesc macar cât o sa va vina nota la telefon!

Romantismul si sentimentalismul o sa cam lipseasca, însa, din relatia voastra, asa ca n-ar fi rau sa o luati mai încet. La Gemeni, dragostea îsi are radacinile în creier, asa ca inima ramâne adesea pe planul doi. Gândeste-te bine la ceea ce vrei de la un suflet "geaman" si daca atractia fantastica pe care o simti poate dura.

Gemenii nu se pot îndragosti de cineva daca nu se îndragostesc de mintea acelei persoane, iar un alt Geaman o sa îti dea atâtea satisfactii intelectuale, care sunt atât de importante pentru tine, încât relatia are mari sanse sa fie de lunga durata. Parca va si vad vorbind fiecare la telefonul lui, sau fiecare la calculatorul lui, fiecare cu ziarul lui în mâna, fiindca va place sa stiti atât de mult!

Sexual, doi Gemeni cu degete fermecate nu pot decât sa creeze o tornada de simturi, si – cum amândoi sunteti si versatili, si plini de idei, si cu personalitati duble – dragostea o sa fie ca o cascada : turbulenta si vijelioasa. Nu sunteti prea sentimentali, însa, asa ca dupa câteva cascade de astea, n-ar fi rau sa va gânditi mai serios si mai adânc la motivele care va fac sa vreti sa fiti împreuna.

În concluzie : o relatie care începe furtunos, continua furtunos... dar îi mai trebuie "ceva" ca sa dureze. Stabilitate. O poti obtine si pastra? Daca da, Geamanul tau e într-adevar geaman cu tine. Dar teama mi-e ca doi Gemeni nu rezista prea mult timp într-o relatie : în fond, cât poate sa dureze o furtuna?

Vezi si alte zodii: