Compatibilitate Gemeni - Leu

    
Gemeni si Leu? Aer si Foc... Suna bine în teorie, practica ne omoara aici! De ce? Fiindca...

Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu esti flexibilitatea întruchipata. Are idei bine înradacinate, are concepte fixe, este încapatânat si de cele mai multe ori trebuie sa iasa ca el! Libertatea de care ai atâta nevoie, de la un Leu? Muta-ti gândul, Leul te vrea înlantuit bine lânga el (într-o dragoste superba si teatrala, fiindca are o inima laaaarga si un simt al actoriei ce nu s-a mai vazut!, dar tot înlantuire se cheama ca este).

Probabil ca la început o sa te atraga pasiunea Leului pentru tot ce este stralucitor si elegant : îi place sa iasa în lume si sa aiba tot ce este de calitate (de la sampanie si caviar pâna la cea mai buna masina), iar când vine vorba de a face curte, e maestru! Aventuros cum este, o sa tina un timp pasul cu tine, dar... tu te vei plictisi primul, fiindca argintul viu nu poate sta locului cât sa-l prinzi. Putina stabilitate nu ti-ar strica, iar Leul este un semn care îti poate oferi acest lucru, dar... esti gata sa accepti aceasta stabilitate? Sigur, tu te poti adapta foarte usor, dar, când ai sa vrei acelasi lucru de la un Leu.... stii ragetul ala celebru?

Daca simti ca putina rutina si stabilitate nu ti-ar strica si daca te crezi în stare sa nu mai stai pe telefon sau cu prietenii mereu-mereu, ci sa fii mai constant, ai sanse mari sa-ti tii Leul pe-aproape. Dar cât va dura, ma întreb, pâna ce argintul viu din tine o sa-si spuna cuvântul?

Posesivitatea Leului, iata o alta problema care s-ar putea sa te faca sa fugi... ca vântul. Nu te deranjeaza dorinta sa de a conduce, dar când o sa vrea sa te aiba doar pentru sine, sa stie mereu unde esti si ce faci... parca vad ca n-o sa-ti mai placa!

Într-un cuvânt, o fi Leul regele animalelor, dar în mâna ta va fi ca o marioneta : poti face ce vrei din el. Pâna te plictisesti si-ti cauti alta jucarie.

Sexual, fantezia ta – pe care Leul o s-o admire –, combinata cu dorinta acestui nativ de a-si dovedi maiestria si cu capacitatea amândurora de a trece peste reguli si conventii, va vor face sa va întelegeti foarte bine.

În concluzie, nu pot sa-ti spun decât atât : ar putea iesi o relatie excelenta, foarte armonioasa, cu singura conditie ca TU sa te hotarasti ca-ti trebuie si ceva stabilitate pe lumea asta si sa întelegi ca posesivitatea vine din iubire. O relatie în care tu hotarasti daca stingi acest Foc sau îl aprinzi si mai tare. Dar n-ar fi rau sa încerci : în fond, Leul îti poate oferi atât de multe!

Vezi si alte zodii: