Compatibilitate Gemeni - Sagetator

    
Gemeni si Sagetator : Aer si Foc aventuros... Aproape ca sunteti întruchiparea zicalei cu contrariile care se atrag... Va fi ori totul, ori nimic – fiindca va despart 6 luni în zodiac si în general asemenea relatii sunt ori un rai, ori un iad. Partea buna este ca ai sa-ti dai seama repede în ce situatie te afli.

Intelectul sclipitor al filosofului zodiacului (Sagetatorul), ideile sale, mintea sa ce straluceste de ingeniozitate si întrebarile sale despre viata, religie si societate – toate astea te-au fascinat cu siguranta. O legatura care începe impulsiv, dar care, ca sa reziste, cere straduinta amândurora!

Amândoi sunteti semne mobile, adica sunteti flexibili si puteti sa va schimbati în câteva secunde modul de a gândi sau pozitia adoptata într-o conversatie. Singura problema este ca tu te plictisesti destul de repede, iar Sagetatorul este vestit ca fiind semnul celibatului, asa ca nu este foarte insistent.

Daca ar fi sa scriem un singur cuvânt pe fruntea unui Sagetator, acesta ar fi "aventura". Intelectuala, dar nu numai. O sa aveti o relatie foarte frumoasa în primele zile-saptamâni-luni, dar, la un moment dat, nefiind nimic substantial care sa dea forma acestei legaturi ?i sa o mentina, este posibil sa va îndepartati unul de celalalt. Sagetatorul flirteaza la fel de mult ca si tine (chiar daca nu se vede chiar asa de mult), deci îti va întelege nevoia de apreciere si de admiratie. Chiar daca relatia nu va merge, este posibil sa ramâneti prieteni pe viata – va leaga totusi atât de multe.

Va place amândurora sa calatoriti, sa mergeti prin locuri noi si sa descoperiti, încât chestiile prozaice cum ar fi "cine aduce bani în casa" or sa ramâna pe planul 17. Comunicarea intelectuala – iata posibilul liant al relatiei voastre.

Sexual, s-ar putea sa aveti ceva probleme si s-ar putea sa-ti critici adesea Sagetatorul fiindca, desi este la fel de deschis ideilor noi si la fel de pasional ca si tine, pâna si un Geaman care nu prea le are cu profunzimea sentimentelor o sa observe în curând ca pentru Sagetator sexul este mai mult un sport decât o experienta înaltatoare.

Asadar, se poate? Nici stelele nu stiu ce sa spuna, dar merita cu siguranta încercat fiindca DACA raspunsul este da, te asteapta o viata cu adevarat împlinita. Ai sa-ti dai seama repede.

Vezi si alte zodii: