Compatibilitate Gemeni - Scorpion

    
Gemeni si Scorpion : Aer luminos si "aerian" si Apa adânca, misterioasa si posesiva... Cu greu ar putea sa dureze o relatie daca se bazeaza doar pe atractia fizica.

Sa începem cu ce-i mai bun : Scorpionul este pasional, iar asta o sa te fascineze. Probabil ca ai fost atras de focul care arde-n ochii sai, si e de înteles. Este un semn despre care adesea se spune ca duce pasiunea pâna la obsesie...

Dar, din pacate, orice Scorpion este posesiv de nu se poate si orice Geaman îsi adora libertatea personala, care include si un flirt-doua, pe de laturi... Iar Scorpionul pur si simplu nu suporta : vrea sa stie ca ce-i al lui e-al lui si pus deoparte. Iar daca ce-i al lui (adica tu) se fâtzâie prea mult pe la prieteni si prin oras, daca ce-i al lui nu împartaseste profunzimea sa sentimentala, daca ce-i al lui vorbeste în loc sa-si foloseasca intuitia – atunci Scorpionul o sa ramâna botos si mâhnit mult timp, încât pâna la urma chiar si cel mai neatent Geaman o sa se prinda ca ceva nu-i în regula.

Scorpionul nu vorbeste atât de mult ca tine si va fi greu sa-i intri sub piele si-n suflet. Adora stilul tau precis, clar, obiectiv, flexibilitatea si capacitatea ta de schimbare; singura problema este ca Scorpionul nu are NICI UNA din aceste calitati. Îi place sa stie ca lucrurile sunt "asa cum erau", schimbarile prea bruste îl destabilizeaza. Are la fel de multe toane ca si tine, numai ca, adesea, sunt mult mai discrete. Scorpionul asteapta sa te duci sa-l întrebi ce are, iar tu, cu atâtea lucruri de facut, poate ca nici n-ai sa observi ca îl framânta ceva. Pe deasupra, cum Geamanul este semnul comunicarii prin excelentza, nici n-o sa pricepi de ce naiba nu vine sa SPUNA ce-l doare... Nu vine pentru ca este usor de ranit si îsi rumega mult timp durerea înainte sa izbucneasca. Si mai este si un nativ secretos.

În plus, Scorpionului îi place sa stea în casa, mai mult si mai des decât îti place tie. Posesiv cum este, o sa-ti reproseze adesea ca nu stai destul pe acasa, ca vorbesti prea mult la telefon, ca nu-i apartii întru totul.

Scorpionul vrea stabilitate, iar Geamanul schimbare... Este greu de obtinut un echilibru între voi doi. Când va strânge haturile prea tare si îsi va exprima gelozia (este într-adevar un semn de oameni gelosi; pentru Scorpion asta este de fapt o dovada de iubire... ca si pentru multi altii, dar NU si pentru Gemeni), ai sa te îndepartezi repede spre alte orizonturi.

Scorpionul poate sa stea zile întregi fara sa deschida ziarul sau fara sa mearga în vizite, ceea ce este cam greu pentru un Geaman.

Sexual? Scorpionul este maestrul necontestat al zodiacului în aceasta privinta. Doua lucruri face cu pasiune : sexul si sexul. Sigur pe sine, senzual si super-sofisticat, Scorpionul o sa te cam dea gata în pat! Adâncimea emotiilor sale, delicatetea pasiunii – toate chestiile astea de romane de dragoste ai sa le traiesti pe pielea ta, alaturi de un Scorpion. Aceasta este într-adevar latura buna a relatiei... dar este de ajuns?

Asadar, merge? Daca suporti posesivitatea si gelozia Scorpionului, daca vei întelege ca nu toata lumea trebuie sa vorbeasca si iar sa vorbeasca pentru a-si exprima sentimentele... si daca ai sa poti trai în fascinantele adâncuri emotionale în care îsi duce viata Scorpionul, atunci încearca. Vei descoperi ca poti fi iubit asa cum nici nu stiai ca este posibil.

Vezi si alte zodii: