Compatibilitate Gemeni - Taur

    
Gemeni si Taur, adica Aer si Pamânt senzual. Ai intrat vreodata într-o pestera, adânc de tot, sau într-o camera neaerisita de mult? Daca da, stii probabil cum miroase Aerul statut... Pamântul reprezinta structurile fixe, iar zodiile de Pamânt, precum Taurul, tind sa înlantuiasca, sa ancoreze... Dar si când da de vreo spartura, asa pleaca Aerul, de nici nu-l mai simti!

În general, semnele care îsi urmeaza unul altuia în zodiac sunt foarte diferite, fiecare are ce n-are celalalt, asa ca, "atractia contrariilor" scrie pe voi! Tu esti scânteietor si spontan, plin de idei si mereu în miscare, argintul viu al zodiacului (Mercur e stapânul zodiei tale). Adaptabilitatea este calitatea ta de baza, iar cautarea adevarului este o alta calitate pe care o au multi Gemeni (din cauza asta sunteti ziaristi sau reporteri atât de buni). Dar detaliile? Nuuu, n-are Geamanul treaba cu asa ceva, p-astea le lasi Taurului. Care, spre deosebire de tine, când aude chestii gen "schimbare" sau "adaptare", se-nfioara cât e el de Taur : orice sa-i ceri Pamântului, dar nu sa se miste sau sa se urneasca, cu atât mai putin sa mai si zboare pe aripile vântului! Tie-ti place sa iesi mereu în lume, Taurul se simte cel mai bine acasa... începi sa întelegi? Tu esti flexibilitatea întruchipata, Taurul este de o încapatânare legendara, tu reusesti sa faci nu stiu câte chestii deodata (si e un mister cum de îti si ies toate asa de bine!), Taurul abia se hotaraste sa înceapa una, si sta sa aranjeze detaliile. Tie-ti place varietatea, noul, miscarea, Taurul prefera tabieturile, statul frumusel acasa la televizor – si mai este si foarte-foarte înceeeeeeeeeet : se hotaraste greu, actioneaza cu greu. Parca-ti vine uneori sa-l iei si sa-l zgâltâi un pic. Numai ca, atentie : Pamântul se misca, desigur, însa numai cu greu si arar, iar când o face, stiti cu totii ca iese cutremur.

Ca sa schimbi un Taur îti trebuie o rabdare ori a unei zodii de Pamânt, ori a unei zodii de Apa. Tu o sa-ti pierzi repede rabdarea si o sa te plictisesti probabil chiar si mai repede. Taurul nu poate sa înteleaga (si îl cam si sperie) cum poate cineva sa se miste atât de repede, sa gândeasca atât de repede, sa traiasca la o asemenea intensitate sau sa-si schimbe ideile de la o zi ca alta, asa cum face orice Geaman care se respecta. El este ancorat în "sinergia faptelor" – atât de ancorat, încât o sa piarda repede pasul cu tine. Este foarte stabil, uneori PREA stabil pentru un vânt de primavara, cum esti tu.

Daca ai sa stii sa-l iei încet, sa ai rabdare, sa te adaptezi (p-asta o stii deja), o sa ai însa parte de ce nici cu gândul n-ai gândit, fiindca o sa aduca ordine în viata ta (orice Geaman are nevoie de asa ceva), o sa îti arate cum e cu dragostea profunda si o sa aiba mereu grija de tine (îi place chestia asta, el vrea sa fie reazem solid).

Sexual? Pai... Numai sa nu sari prea repede pe Taurul tau iubit, cu pasiunea ta nestavilita. Ia-o mai încet, mult-muuult mai încet, si îti garanteaza stelele ca ceea ce vei descoperi la capatul drumui va fi dragostea cea mai frumoasa de care vei fi avut vreodata parte : Taurul sta sub semnul lui Venus, iar dânsa este zeita iubirii (sau, pe româneste, Luceafarul a carui dragoste o viseaza orice fata). Chiar si aici, Taurul are tot ce tu nu ai – si, în schimb, îi lipseste ceea ce tu ai din belsug. Adica : este senzual, stie sa faca din dragoste o arta, are o rabdare (pe care tu nu o ai...) care duce la preludii clasa-ntâi; în schimb, cu imaginatia, ideile noi si trucurile o sa trebuiasca sa te înarmezi tu.

A, si apropo : Taurul vrea fidelitate pe viata, iar Gemenilor tare le mai place sa flirteze! Atentie, stabilitatea asta, de care tot vorbim la Taur, este prezenta în tot ceea ce face.

Si, pâna la urma, cum ramâne? da sau nu? Nu este deloc un cuplu clasic, dar, daca fiecare dintre voi încearca si vrea cu adevarat, totul este posibil. Numai sa stai locului mai mult!

Vezi si alte zodii: