Compatibilitate Gemeni - Varsator

    
Gemeni si Varsator, Aer si Aer? DA, cu siguranta, aceasta este relatia în care merita sa ramâi : Varsatorul îti ofera tot ce-ti doresti – si înca ceva pe deasupra!

Iata în sfârsit pe cineva care se poate ridica la înaltimea ametitoare a intelectului tau stralucitor! Este un semn fix, asa ca o sa adauge si oarece stabilitate în viata ta adesea haotica. Hipersensibilitatea ta o sa te faca sa te îndragostesti de fantezia fara limite a Varsatorului. Daca ar fi totusi sa caracterizez aceasta relatie în doua cuvinte, acestea ar fi : pasiune si necumpatare. Amândoi traiti în prezent, amândoi aveti idei, si amândurora va place sa vorbiti despre câte-n luna si în stele. Varsatorul este foaaaaarte inventiv, foarte atasat sentimental de cineva pe care îl poate respecta, iar un Geaman – prin farmecul sau (intelectual si sufletesc) si prin tineretea fara batrânete ce pare sa-l caracterizeze – va fi relatia perfecta pentru un Varsator.

Pe deasupra, Varsatorul este si foarte sociabil, asa ca escapadele în oras, vizitele la prieteni si plimbarile prin magazine n-o sa le mai faci de unul singur : în sfârsit, cineva caruia îi place la fel de mult ca si tie sa se afle printre oameni, în centrul lucrurilor, acolo unde se întâmpla totul.

Probabil ca te-a fascinat stilul rebel si neconventional al Varsatorului, curajul pe care-l are de a spune lucrurilor pe nume, felul în care stie sa conduca o conversatie chiar daca în camera se mai afla înca 20 de persoane. Poate ca ti se pare rece si detasat – adesea Varsatorul lasa aceasta impresie – dar, o data ce ai ajuns în sufletul sau, vei vedea cum stie sa iubeasca inovatorul zodiacului. Mai mult decât atât, sensibilitatea si capriciile tale au fascinat probabil Varsatorul, uimit de ritmul în care poate fi traita viata.

O mica problema : stabilitatea. Varsatorul, cât este el de aerian, are totusi, într-un fel aparte, picioarele pe pamânt. Poate ca uneori ti se va parea cam încapatânat sau prea inflexibil. Nu este : trebuie doar sa gasesti argumentele potrivite. Varsatorul traieste mai intens emotiile care tie ti se par normale, le rumega mai mult, si se îngrijoreaza mai des : nu uita ca, desi îl cheama Varsator, simbolul sau (adesea interpretat gresit) este un om care tine un ulcior cu apa având grija sa NU verse nici o picatura : el este pastratorul lumii.

Varsatorului, ca si tie, îi place sa încerce mereu ceva nou, iar sexual asta va fi un plus incontestabil. Desi este o relatie care se bazeaza mai curând pe o prietenie adânca, stilurile voastre îngemanate vor face ca dragostea fizica sa fie exact asa cum o doreai : plina de noutate si chiar extravaganta, mereu altfel, mereu în sferele înalte ale pasiunii.

Mai este nevoie sa spun ca merge?

Vezi si alte zodii: