Compatibilitate Leu - Gemeni

    
Leu si Gemeni. Foc si Aer. Ai pus gheara regeasca pe un Geaman? Bun, atunci tine-l, sau mai bine zis tine-i – Gemenii au atâtea personalitati încât te vor surprinde în fiecare zi.

Va plac aceleasi lucruri : sa fiti în lume, sa cheltuiti, sa va cumparati lucruri scumpe, sa aveti o gramada de prieteni. Acest Geaman plin de viata îti va arata bucuria de a trai, iar fiecare zi va fi altfel, fiindca Geamanului îi place varietatea si cu siguranta stie sa se distreze, doar e adolescentul zodiacului.

Aerianul Geaman nu ia nici viata nici dragostea asa de în serios, ca tine. Asta s-ar putea sa te deranjeze uneori, dar sunt atâtea lucruri care te fascineaza, încât chiar ca merita sa-i ierti chestia asta. O sa te aduca si pe culmile fericirii, dar si pe ale disperarii. Daca reusesti sa-ti faci Geamanul sa fie fidel, o sa ai o relatie în care nu te vei plictisi niciodata. Nu uita ca acest nativ pare foarte degajat si adesea chiar superficial : nu este deloc astfel, dar modul sau de a privi lucrurile difera atât de mult de al altor muritori (si chiar de al regelui Leu), încât, în loc sa încerce sa-l înteleaga, multi vor prefera sa spuna ca nu vorbeste serios.

Personalitatea Geamanului? Multipla. Desi el nu simte ca ar fi astfel, ci doar ca are multe interese si este o persoana mai altfel, pentru ceilalti este la fel de greu de prins ca si Aerul. Dar, în sfârsit, ai gasit audienta pe care o doreai : Geamanul nu numai ca se va minuna de ideile si de stilul tau de a face lucrurile, dar iti va si da avânt pentru a porni mereu la drum în împlinirea acestor idei. Te va admira si te va iubi cu toate personalitatile sale, daca ai sa ai rabdare cu el. Orice Foc are nevoie de Aer ca sa arda, iar acesta este de-a dreptul un vânt care aprinde si înteteste vâlvataia. Ca semn mobil, Geamanul este mai flexibil (adesea cam prea flexibil, asta fiind una dintre marile lui probleme) decât tine, care esti semn fix, deci hotarât si neschimbator. Daca ai sa întelegi cum trebuie impulsul constant al Geamanului de a-si crea noi prieteni si de a petrece (prea) mult timp cu ei, daca n-ai sa fii prea gelos, ai sa întelegi ca acest nativ vede în toate celelalte relatii doar prietenia. Indiferent daca prietenii sai sunt de acelasi sex ca el sau nu, Geamanul le acorda aceeasi atentie tuturor. Asa ca sa nu te astepti chiar la adoratie zilnica, fiindca se plictiseste repede.

Este mereu ocupat, mereu vorbeste la telefon, mereu are ceva de facut. Tu esti stabil si foarte pasional.

Comunicativ si generos, va aduce mereu ceva nou în relatia voastra, iar personalitatea sa te va fascina în dragoste, dar si în viata de zi cu zi.

Semn guvernat de Mercur, Geamanul se îndragosteste mai putin cu inima si mai mult cu mintea. Analizeaza foarte mult o relatie, desi adesea nu lasa sa se vada acest lucru, si se gândeste mult pâna se hotaraste sa se stabileasca lânga cineva. Daca ceva nu va merge bine, poti fi sigur ca Geamanul o sa spuna. Cu mult tact si vorbe mestesugite, dar o sa spuna, fiindca acesta e un nativ pentru care tacerea n-are sens. Iar când Geamanul s-a hotarât sa-si rosteasca îngrijorarile, poti fi sigur ca e vorba de ceva serios, înseamna ca deja s-a gândit temeinic, asa ca ai face bine sa asculti ce spune. Având în vedere ca, dintre toate semnele zodiacului, tu esti cel mai bun "instructor", poti totusi sa-ti ghidezi Geamanul si sa-l aduci unde vrei tu : putin mai multa rabdare si ceva tact vor fi esentiale.

Ori de câte ori ai sa simti ca nu e destul de sentimental si ia lucrurile prea usor, adu-ti aminte ca asta este doar ceea ce întelege lumea din personalitatea Geamanului. Rolul sau este de a fi liber si de a cauta adevarurile lumii. Desigur, asta nu prea se potriveste cu o relatie de lunga durata si mai ales cu posesivitatea unui partener. Astfel încât, de data asta, va trebui sa-ti învingi macar partial simtul proprietatii. Este esential sa nu încerci sa închizi colivia unui Geaman, fiindca asa îl vei pierde. Majoritatea dintre noi vrem aceleasi lucruri de la viata : dragoste, siguranta unui camin, copii... Dar nu toti ajungem sa dorim aceste lucruri la aceeasi vârsta. Farmecul tau, pasiunea inimii de Leu si generozitatea vor reusi pâna la urma sa tina locului acest Geaman fermecator.

Vezi si alte zodii: