Compatibilitate Leu - Leu

    
Leu si Leu? Un da hotarât.

Relatiile între nativi din aceeasi zodie au adesea mai multe parti bune decât rele, dar cele rele sunt de-a dreptul insurmontabile : fiindca ambii au aceleasi defecte!

Poate fi o relatie excelenta, daca nu uiti ca Leul de lânga tine are aceeasi nevoie de complimente, de admiratie si de adoratie ca si tine. Asadar, cam cât vrei sa primesti, atâta trebuie sa dai. Nu va fi prea greu, fiindca, tot ca si tine, este pasional si înfocat, plin de idei si debordând de dorinta de a trai la maximum fiecare clipa.

Dintre toate semnele zodiacului, Leul este cel mai stralucitor : el este guvernat de Soare, care este în centrul sistemului si, cel mai adesea, îsi justifica din plin renumele de "rege". Tot ceea ce face este rafinat, tot ceea ce cumpara este stilat, tot ceea ce gândeste este stralucitor. Asa esti tu, asa este si Leul de lânga tine.

Nu uita ca, la fel cum TU stii sa simti linguseala din complimentele celor din jur, tot astfel stie si partenerul tau : Leul are un al saptelea simt cu care detecteaza falsitatea. Asa ca, oricât de mare ar fi tentatia de a flata, fii totusi tu însuti, altfel ai sa cazi în propria ta capcana. Când îi spui ca este deosebit, trebuie sa fii convins de ceea ce spui, fiindca, exact ca si tine, Leul tau nu vrea doar sa STEA pe tron, ci si sa simta puterea regalitatii.

De fapt, între doi Lei nu poate fi decât o poveste ca între un rege si o regina. O mare iubire, dar si o mare rivalitate, pe alocuri. De câte ori va veti certa, nici unul nu va fi dispus sa cedeze prea usor, nici unul nu va voi sa o faca doar de dragul celuilalt. Desi sunteti amândoi foarte romantici, plini de viata si foarte prolifici sexual, problema de baza va fi : cine-i seful? Este destul de dificil pentru un Leu sa admita lânga sine un ego la fel de puternic ca al sau, dar exact asta trebuie sa faci.

Daca veti sti sa va acordati unul celuilalt destula putere de decizie si destul respect, sa va faceti un program gen "azi cedez eu, mâine tu", aceasta relatie nu poate fi decât princiara. Va unesc aceleasi gusturi elegante, acelasi rafinament si aceeasi înclinatie catre petreceri sau iesiri în oras. Nici unul dintre voi nu stie prea bine sa administreze banii, dar noroc ca amândoi stiti sa-i faceti.

Nici unul dintre voi nu este foarte calm : amândoi sunteti iuti la mânie. Pe cât sunteti de generosi cu cei din jur, pe atâta îi puneti la încercare, fiindca trebuie sa simta cât au gresit. Tactul si compromisurile ar trebui sa se afle la mare pret în relatia dintre doi Lei care vor sa ramâna împreuna.

Leul adora sa fie îndragostit, sa flirteze, sa faca curte. Iata, ai gasit un partener care simte ce simti si tu. Chiar si dupa ani de zile împreuna, un Leu tot va face curte partenerului sau. Va trebui doar sa gasiti echilibrul dintre pasiune si sentimente, pentru a reusi sa deveniti fiecare mai mult din ceea ce vrea celalalt de la un partener.

Optimismul nu va lipsi din aceasta relatie, dar nu uitati sa va gânditi si la ziua de mâine, la economii si la planificari pe termen lung. Altfel, nu va vad bine, caci amândurora va place sa cheltuiti si sunteti extravaganti.

Sexual, fiecare trebuie sa-l lase si pe celalalt sa straluceasca, si eventual sa împarta lumina reflectoarelor. Dar, cum nu este întotdeauna posibil, iarasi, nu uita : mai lasa putin de la tine.

Destul de greu de trecut peste momentele de foc ale certurilor, dar si când se va trece.... Traiasca regina! Traiasca regele!

Vezi si alte zodii: