Compatibilitate Leu - Sagetator

    
Leu si Sagetator. Foc si Foc. Da, iata o relatie în care ai sa te simti împlinit! Sagetatorul îti poate oferi multe.

Amândoi aveti tendinta de a considera dragostea ca pe o mare aventura, amândoi sunteti înflacarati si nici unul nu se stapâneste prea mult. Sagetatorul te va stimula intelectual si emotional. Iata ce-i trebuie unui Leu ca sa devina fidel. Deschiderea ta catre tot ce este viata, aventura, extravaganta, se potriveste cu personalitatea extrovertita a Sagetatorului, care va aprecia toate calitatile tale la justa lor valoare. Amândurora va place libertatea si va place sa fiti mereu în grupuri de oameni, sa întâlniti noi persoane, sa iesiti în lume. Acest Aer te va aprinde si te va satisface din toate punctele de vedere. Pe de alta parte, este greu sa faci un Sagetator sa fie devotat, dar daca cineva poate si are cele mai mari sanse din zodiac, acesta este un Leu. Calitatile tale de lider scot la iveala tot ce e mai bun din acest Sagetator.

Încrederea ta de sine, mândria cu care stii sa pasesti în viata îl vor încânta pe Sagetator, care nici nu prea are probleme cu sefia, asa ca te va si lasa sa preiei conducerea. Uneori ai sa simti ca parca acest nativ era facut pentru tine.

Probleme? Fiind acelasi element ca si tine (Foc), are cam aceleasi defecte, adica s-ar putea sa cam aveti probleme daca nu o sa cadeti de acord : certurile cu scântei, cuvintele grele si alte arme din arsenalul acesta s-ar putea sa cam iasa la iveala. Sagetatorul este un nativ foarte direct si uneori o sa te raneasca spunându-ti adevarul în fata, ceea ce îti cam zdruncina încrederea în tine. Apoi, nici unul dintre voi nu este prea "de casa" sau pragmatic, asa ca poate angajati pe cineva sa mature prin casa... Si, desigur, cumva trebuie sa va gânditi si la un mod de a FACE banii la care visati.

Sagetatorul este un semn foarte flexibil, poate chiar prea flexibil. Greu se hotaraste sa ramâna lânga cineva pe o perioada mai îndelungata. Dar când îl va întâlni pe mândrul Leu, fascinatia va fi prea mare. Apropo, nici nu este asa de mândru ca tine, asa ca nu se va supara daca primesti tu toate laudele, ba chiar o sa-ti mai dea si el, din plin.

Fiind semnul filosofilor, desigur ca o conversatie cu un Sagetator nu poate fi decât stralucitoare. Adesea o sa va treziti analizând probleme filosofice, iar comunicarea dintre voi este excelenta, fiindca va stimulati intelectual unul pe celalalt. Sagetatorului nu-i place sa stea prea mult pe acasa, asa ca o sa iesiti probabil mult în lume, o sa calatoriti chiar, fiindca este un nativ mereu în cautare de locuri si experiente noi.

Sexual, straluciti amândoi ca doi sori pe cer. Dragostea va fi creatoare, chiar jucausa la început, si mereu pasionala. Sagetatorul nu face lucrurile pe jumatate nici în acest domeniu. Nu te grabi prea mult si nu fi nechibzuit, totusi. Sagetatorul nu vrea sa traiasca într-o colivie, fie ea si aurita. Da-i putina libertate de miscare, si se va întoarce mereu la tine.

Asadar, o relatie în care te vei simti împlinit si mereu stimulat. Tot ce ai tu mai bun va iesi la iveala alaturi de un Sagetator si toate dorintele regale vor fi împlinite.

Vezi si alte zodii: