Compatibilitate Leu - Taur

    
Leu si Taur. În doua cuvinte? Conflicte conflicte. Adica prea multe conflicte de personalitate.

Taurul trebuie sa faca totul ca el. Este încapatânat ca un taur si mai este si semn fix, ca si tine, nu? Ha, pai se încapatâneaza si el, ce credeai? Cheltuiesti prea mult pe chestii prea luxoase? Taurul nu e dintre cei care tac si înghit. Iar tie, toate ca toate, dar criticile chiar ca nu-ti plac. Ai o idee nemaipomenita si vrei sa faci ceva îndraznet? Lasa ca vine Taurul si asa-ti taie aripile, de nu te vezi, cu prudenta lui. Ca sa nu mai spunem ca refuza constant sa-ti recunoasca adevarata valoare, sa te admire asa cum trebuie sa o faca orice muritor de rând (vorbim de regele Leu, nu? e normal sa stralucesti oriunde te-ai duce!), si are nevoie el însusi de prea mult devotament, pe care tu nu-l poti da unei persoane asa de nerecunoscatoare. De ajuns ca sa întelegi de ce nu merge?

Dar s-o luam si altfel... Luam un ceaun, facem un Foc mare si puternic (Leul) si punem în ceaun o bucata de Pamânt (Taurul). Ce iese? O bucata de Pamânt si mai tare decât înainte : poti sa spargi pietre cu ea! Taurul nu poate fi înmuiat de Focul tau. A, daca stii sa reglezi intensitatea Focului si daca Pamântul nu e chiar asa de tare, ci are si ceva Apa prin el (sau chiar Aer), desigur, se poate. Dar oricum dureaza muuuuult, fiindca Taurul este foarte încet si greu de urnit. Ai rabdare? Merita? Asta trebuie sa fie întrebarea.

Nimic, dar nimic pe lumea asta nu irita mai mult un Leu decât ignorarea. Toate ca toate, dar sa te ignore cineva, sa nu-ti dea atentie, asta e peste puterile rabdarilor tale! Va trebuie niste planete bine puse prin semne de Apa, ca sa faceti relatia asta sa reuseasca. Desigur, cu putin efort... numai cine nu vrea nu poate! Dar aici îti va trebui mai mult efort. Sa nu mai cheltuiesti atâta, ca Taurul e zgârcit, ca s-o spunem pe-a dreapta, si chiar daca ARE bani, tot se uita cam lung când tu faci cea mai buna investitie într-o chestie mai scumpa decât trebuie (el nu prea întelege proverbul cu "sunt prea sarac sa-mi iau lucruri ieftine", nu întotdeauna).

Taurul are nevoie de multa multa dragoste, de afectiune, de emotii intense... Dragoste si emotii ai tu, dar afectiune constanta, pe termen lung, sentimentalisme zi de zi, hai sa fim seriosi, ce, alta treaba n-ai?

Sexual... da, probabil ca DE AICI trebuia sa încep! Fiindca aici, într-adevar, toate barierele cad si eul se dizolva : atractia fizica dintre voi este foarte mare si amândurora va place sa faceti dragoste la fel de mult. Taurul este foarte senzual si un maestru al artei de a face dragoste (pai da, mersi, guvernat de Venus, cine n-ar fi un maestru în asa ceva?). Nu va fi foarte atent la tot ce spui : este foarte practic si nu se încrede prea mult în ce spune lumea. Dar daca stii sa-l iei încet, ai sa vezi ca toate par sa mearga mai bine. De fapt, acesta este si secretul în privinta Taurului : ia-l încet.

O relatie care probabil ca ori nu va merge, ori te va pune serios pe gânduri. În ambele cazuri, n-ar fi rau sa devii mai realist : iata ca nu chiar toata lumea este la picioarele tale. Poate încerci o zodie de Aer.

Vezi si alte zodii: