Compatibilitate Leu - Varsator

    
Leu si Varsator. Ori e prea bine, ori e prea rau...

Atractia fizica dintre voi este fantastica. Probabil ca a fost dragoste la prima vedere... Dar tendinta Varsatorului spre critica si analiza o sa-ti raneasca eul. E adesea distant si pare ca nu ar avea sentimente, fiindca traieste în Aer, iar unui Leu de treaba asta-i cam miroase a respingere!

Varsatorul este neconventional, dragostea si relatiile le priveste altfel decât tine, parca nu se implica asa de mult. Parca prea e mereu altundeva decât acolo, la picioarele tronului pe care sta Leul. Devine nerabdator si iritat când vede ca Leul este atât de dramatic, si nu accepta prea adesea sa te puna în centrul universului sau. Fiindca el exploreaza mereu, asa ca universul e o chestie relativa... În plus, este prea independent ca sa fie un supus cuminte, si adesea aici se termina totul. Pentru ca Leul simte nevoia sa domine (pe buna dreptate, de-aia e Rege!) si, desi Varsatorul intuieste ca asa ar trebui sa fie, nu-i prea place sa admita în mod fatis acest lucru.

Sunt si parti bune, însa, iar daca într-adevar vrei sa faci relatia sa mearga, concentreaza-te asupra lor : Varsatorul va fi exact audienta de care aveai nevoie, acel ascultator avid, admirator înfocat al ideilor tale. Numai ca n-o sa se abtina si tot o sa mai bage si câte o idee de a sa în conversatie, sau o sa te întrerupa mai des decât e voie la curtea regala... Nu uita ca, desi pare întotdeauna detasat si distant, nu este asa : pur si simplu traieste altfel pasiunea. Nu este la fel de ostentativ în dragoste ca tine, dar asta nu înseamna ca nu iubeste. Însa leului îi place sa se stie iubit, sa i se spuna ca este cel mai bun, cel mai frumos si mai destept (cel mai adesea asa si este).

Varsatorul este foarte individualist si prea independent pentru tine. El este facut sa schimbe lumea, iar astia nu-s oameni pe care sa-i tii acasa. Adesea, o sa-ti spuna ca esti prea conservator sau ca nu faci destul. Poate ca te va respecta, dar nu atât cât ai tu nevoie... Varsatorul vrea în primul rând un prieten pe lumea asta, iar tu vrei iubirea adevarata, pura si stralucitoare. El se ghideaza dupa ce-i spune mintea, tu dupa ce-ti spune inima ta generoasa...

Varsatorul nu este atât de materialist ca tine. Într-o buna zi o sa-si cumpere nu stiu ce "ultima trasnaie cosmetica sau electronica aparuta pe piata", iar asta o sa te cam enerveze, fiindca tu stii sa cheltui banii pe alte chestii, mai rafinate, mai serioase si mai durabile.

Tu te poti desfasura cel mai bine atunci când te simti iubit, admirat, respectat. Varsatorul – când este liber, când simte ca nimic nu-l îngradeste. Posesivitatea ta pica tare, tare prost în relatia asta.

Sexual, o sa te fascineze cu stilul lui total neconventional si, da, în pat va potriviti cel mai bine. Varsatorul are mereu câte o idee noua si destula rabdare s-o puna în practica. Asa ca te vei trezi în fiecare zi (sau noapte) cu un alt partener de viata lânga tine, desi este aceeasi persoana!

O sa te înnebuneasca stilul Varsatorului, fiindca el aprinde foarte mult sexualitatea ta : întâlnirile voastre sunt tulburatoare. Însa, dupa un timp, ai sa-l consideri prea neortodox pentru tine, chiar si în pat.

Asadar, o relatie în care mai bine te gândesti de zece-douaspe ori înainte sa te implici.

Vezi si alte zodii: