Compatibilitate Pesti - Gemeni

    
Apa si Aer! Înteleptul zodiacului si adolescentul. Ce ar putea iesi de aici? ...Nimic durabil, în majoritatea cazurilor.

Cu siguranta, aceasta nu este o uniune astrologica clasica. Geamanul are nevoie de multa conversatie, care sa-l stimuleze, de contacte sociale, de varietate. Pestele are nevoie de liniste sufleteasca, de un refugiu unde sa poata visa în liniste si, din când în când, de singuratate. Geamanul se plimba mult, este mereu pe la prieteni sau prin oras... Iar Pestele este cam posesiv si o sa devina repede gelos – sau o sa oboseasca sa tot încerce sa satisfaca gustul pentru nou si stralucitor al Geamanului. Numai gândul la asemenea activitati frenetice (Gemenii sunt o zodie de Aer, trebuie sa circule mult) îl îngrozeste pe un Peste. Daca ai sa reusesti sa-ti faci Geamanul sa înteleaga de ce nu vrei sa iesi sâmbata seara în oras, sau duminica la plaja – explicându-i ca vrei sa vezi un film, ca ai nevoie sa fii un pic singur, ca linistea caminului te relaxeaza mai mult – totul va fi bine.

Geamanul analizeaza destul de mult si va încerca sa te faca sa te justifici, iar un Peste ia atât de multe hotarâri sub impulsul momentului sau al intuitiei, sau al emotiilor lui interioare, încât a încerca sa explice acest lucru îi va fi uneori imposibil. Geamanul îti va arata o lume pe care nu o cunosteai si îti va însufleti viata – poate chiar prea mult? – cu spiritul lui etern adolescentin.

Fiind amândoi semne mutabile, aveti tendinta de a merge dupa curentul apei sau al vântului, asa ca s-ar putea sa fie probleme în administrarea unui camin comun: nici unul nu este prea econom, nici unul nu se gândeste prea mult la ziua de mâine... Dar, în acelasi timp, nici unul nu este luat pe sus de val si va descurcati destul de bine lasându-va în voia curentilor vietii.

Geamanul îi place enorm sa îi soptesti cuvinte frumoase în timp ce faceti dragoste, asa ca îti poti dezlantui talentele creatoare. Învata-ti Geamanul sa simta emotiile mai adânc, sa intre în esenta lucrurilor, sa nu mai ramâna la suprafata.

O relatie cu posibilitati de reusita, cu resurse creatoare, dar cu câteva semne de întrebare: va putea oare Pestele sa suporte pe termen lung caracterul expansiv al Geamanului? Va putea oare Geamanul sa devina mai profund, sa coboare mai mult în profunzimile sentimentelor, pentru a gasi acolo esenta naturii Pestelui?

Dat fiind ca este o natura foarte comunicativa, nativul Gemeni va dori sa afle cât mai multe despre tine. Daca, însa, va si încerca sa înteleaga cu adevarat ceea ce îi spui... asta ramâne o problema. Dar Geamanul este receptiv la schimbare – iata, în sfârsit, o veste buna! De fapt, el este esenta schimbarii, fiind adolescentul zodiacului. Dar, în acelasi timp, el acorda mult mai multa importanta legaturilor afective bazate pe entuziasm si libertate, decât pe sensibilitate si emotii adânci.

Asadar, se poate? Amândoi ar trebui sa cedati mult prea mult si, în timp ce tu esti dispus sa cedezi, Geamanul va simti, mai devreme sau mai târziu, ca are nevoie de mai multa libertate, ca vrea mai multa actiune. Dar merita o încercare – cine stie?...

Vezi si alte zodii: