Compatibilitate Pesti - Pesti

    
Când apa întâlneste apa... timpul si spatiul dispar, totul se petrece la nivelul emotiilor, iar lumea ramâne undeva în urma.

Amândoi sunteti imaginativi, creatori, va traiti viata la un nivel intuitiv si va puteti întelege unul pe celalalt fara cuvinte. Amândoi stiti sa daruiti, si astfel legatura va fi ca un vis frumos, departe de realitatea care-i raneste atât de mult pe acesti Pesti sensibili. Singura problema ar fi una lumeasca: nici unul din voi nu se preocupa prea mult de bani, economii, treburi de-astea prozaice, pentru oamenii de rând. Nici unuia nu-i place sa ia conducerea sau sa ia decizii importante... Cu doi idealisti într-un camin, va trebui sa gasiti repede un sponsor, altfel coborârea pe Pamânt s-ar putea sa fie cam brusca.

Nici unuia nu-i place realitatea, si astfel va veti închide curând într-o lume a voastra, dificil de înteles si chiar si mai dificil de patruns. Ar fi bine daca macar unul dintre voi ar avea vreo influenta de Pamânt pe undeva prin horoscop, fiindca, în largul marii, fara ancora nu se poate supravietui prea mult timp.

Va plac amândurora aceleasi lucruri, asa ca petrecerea timpului liber împreuna va fi probabil o bucurie reciproca. Creativi, nu va place sa lucrati cu program, iar ritmul lumii în care traim noi, ceilalti, va oboseste prea repede, asa ca probabil o sa stati mai mult pe acasa, acolo unde se poate visa si discuta în liniste.

Nevoia fiecaruia de liniste si armonie este respectata de celalalt, iar momentele de solitudine vor fi benefice si relaxante, nici unul nu-i va reprosa celuilalt ca viseaza prea mult (în sfârsit, cineva care întelege chestia asta cu visatul, draga Peste, un suflet-pereche!).

Un Peste va sti intuitiv ce vrea un alt Peste si, chiar si pe plan sexual, intensitatea va fi spirituala, o adevarata uniune a sufletelor.

Si totusi, nu uitati ca exista o conditie pentru ca aceasta legatura sa poata dura: un dram de realism si de simt practic. Daca reusiti sa adunati împreuna un dram, veti înota împreuna mult timp într-o calatorie magica.

Asadar, se poate? Fara îndoiala ca da, dar nu uitati: din când în când, mai faceti o vizita si pe Pamânt.

Vezi si alte zodii: