Compatibilitate Pesti - Rac

    
Apa si Apa, semn mutabil si semn fix... Toate stelele zâmbesc când se întâlnesc un Peste si un Rac...

Cea mai importanta nevoie a Racului este aceea de a avea un camin si o familie: acolo îsi gaseste el linistea, acolo este fericit, acolo vrea sa fie la sfârsitul zilei. Iar acestea sunt exact lucrurile pe care un Peste i le poate oferi – cu gratie, delicatete si întelegere. Fiind doua semne de Apa, amândoi simtiti emotiile într-un fel anume, mai adânc, intuitiv si spiritual. Nevoia de creativitate si de exprimare a Pestelui îsi va gasi o împlinire în relatia cu Racul sentimental, romantic si visator.

Împreuna, puteti crea un paradis cu totul deosebit, departe de lumea dezlantuita, fiindca ritmurile repezi va epuizeaza pe amândoi destul de repede.

Racul tinde sa economiseasca si sa faca investitii, ceea ce va fi excelent, pentru ca Pestele nu prea are tendinte în acest sens. De asemenea, se spune ca, dintre toate semnele, Racul se pricepe cel mai bine sa gaseasca chilipiruri. Latura materiala a unei relatii pe termen lung este astfel asigurata, nu va ramâne decât sa va bucurati unul de celalalt si sa va descoperiti: exact la ce va pricepeti atât de bine, ca doua semne de Apa ce va aflati!

Racul este recunoscut pentru capriciile lui, este fantastic de capricios, schimbator si adesea susceptibil, dar un Peste va sti aproape întotdeauna cum sa se muleze dupa personalitatea Racului (asta stie apa cel mai bine sa faca) si sa-l înteleaga. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat: uneori, Racul va fi atât de capricios si va avea asa niste toane, ca n-o sa mai stiti ce-ati facut si cu ce l-ati suparat. Nu-i trece repede, asa ca aveti grija! Dar îi place sa vorbeasca despre asta, asa ca, daca-l provoci, o sa-si deschida sufletul si totul se va reîntoarce la normal.

Deschide-i cu grija carapacea Racului; nu este întotdeauna usor, dar, o data ce l-ai înteles, sensibilitatea pe care stii atât de bine sa o oferi îti va fi un aliat de nadejde în a domoli toanele Racului. Pestele eteric si intuitiv simte adesea durerea partenerului, la fel de intens ca pe propria sa durere, asa ca bazeaza-te pe intuitie: exista momente când e bine sa încerci sa afli ce se întâmpla, si exista momente în care e bine sa lasi lucrurile sa se mai aseze. Dar tine cont ca un Rac nu uita niciodata si, daca nu îl vei întreba de ce s-a suparat, o sa se supere iarasi! Pentru ca nu l-ai întrebat!

Amândoi sunteti semne care dau ascultatori excelenti, "un umar pe care sa plângi". Si amândurora va place sa dati sfaturi, asa ca aici ar trebui sa va întelegeti foarte bine. Comunicarea nu este o problema când doua ape se întâlnesc: uniunea se face fluid si simplu, pe nesimtite aproape.

Sexual, Racul este foarte imaginativ si stie sa daruiasca la fel de bine ca si Pestele, asa ca, iarasi, o legatura pe care stelele o încurajeaza.

Apa curata purifica, împrospateaza si exalta emotiile. Aceasta legatura poate fi dragostea despre care se scrie în romane. Pestele nu trebuie sa uite sa aiba mereu grija de Rac, sa daruiasca tot ce stie si ce poate el darui, fiindca, de data aceasta, va primi în schimb toata dragostea si atentia pe care le-a visat atâta timp.

Asadar, se poate? Categoric da!

Vezi si alte zodii: