Compatibilitate Pesti - Scorpion

    
L-ai gasit? Perfect, nici sa nu-i mai dai drumul sa plece! Daca exista într-adevar suflete pereche, Scorpionul este perechea unui Peste!

Toate acele sentimente si emotii ale tale pe care nu le-a înteles nimeni niciodata, Scorpionul le va întelege. Scorpionul, ca si tine, vrea de-adevaratelea sa stie care este rostul nostru pe Pamânt, daca ADN-ul a fost creat de Dumnezeu sau de extraterestri, încotro se îndreapta lumea. Este o zodie a spiritualitatii, iar Pestele apreciaza foarte mult asta. Este, de asemenea, fidel si discret, iar asta Pestele apreciaza înca si mai mult. Iar dragostea Scorpionului este foarte adânca, emotiile lui sunt puternice, la fel ca ale Pestelui.

Sexual, poate fi o legatura fantastica: Scorpionul adora sa faca dragoste si îi place felul în care Pestele priveste actul sexual, ca pe o experienta aproape religioasa, sacra. Atentie, însa, fiindca Scorpionul este si fantastic de gelos, asa ca sfatul meu este ca, daca nu vrei sa te implici prea mult în relatia cu Scorpion, sa te feresti de a ajunge la contact fizic, sau sa întârzii cât mai mult acest lucru. De ce? E simplu: o data ce a facut dragoste cu cineva, Scorpionul se asteapta la fidelitate totala si se considera îndreptatit sa faca obisnuitele-i crize de gelozie. Pentru el, este ca un contract care îi da drept de proprietate asupra persoanei iubite.

Scorpionul traieste foarte intens si are o personalitate adesea misterioasa: are uneori nevoie de singuratate – dar cine poate întelege acest lucru mai bine decât un Peste? Si, daca tot am vorbit despre trairi intense, trebuie sa te avertizez ca uneori Scorpionul poate ajunge la adevarate idei fixe (ca sa nu spun paranoia...).

Daca Scorpionul pare retras, încearca sa îl faci sa vorbeasca. Uneori, nici el nu stie ce-l roade, iar daca-si împartaseste sentimentele poate i se limpezesc si gândurile mai bine. Dar sa nu te astepti sa se deschida în fata ta asa de usor: îti va trebui toata puterea ta de convingere si tot farmecul tau izvorât din intuitie. Este o munca grea – sa nu spui ca nu te-a avertizat nimeni! Dar sunt sigur ca sensibilitatea delicata a unui Peste va sti sa se strecoare în sufletul Scorpionului si sa îl deschida pentru a gasi comorile ascunse acolo.

Scorpionul te va îndemna adesea sa iei pozitie, sa fii mai activ si sa te afirmi mai mult – este o zodie de oameni foarte încrezatori. Daca cineva va încerca sa profite de tine, Scorpionul de lânga tine va fi primul care va face o criza de furie si va încerca sa te apere.

Scorpionul stie sa faca bani, iar asta este bine, fiindca îl va impulsiona si sprijini pe Peste din punct de vedere financiar.

Asadar, se poate? Da, si pun pariu ca amândurora o sa va placa la nebunie sa fiti unul cu celalalt – daca tu vei putea trai la intensitatea la care traieste un Scorpion. Îti va arata lumi noi si te va învata emotii si sentimente mai adânci decât ai fi crezut ca exista.

Vezi si alte zodii: