Compatibilitate Pesti - Taur

    
Apa si Pamânt, dar ce Pamânt! Pâna si stelele mustacesc auzind de combinatia asta : merita o încercare!

Din fericire pentru tine, Taurul este foarte senzual, cu picioarele pe Pamânt, practic si, în plus, face din sex o arta. Mai curând Taurul va fi fascinat de tine decât invers. Îi plac calitatile tale de vizionar, spiritul rafinat si altruismul tau.

O mica problema : materialismul Taurului e cam mare, asa ca va trebui sa te adaptezi. Dar merita, fiindca vei primi foarte multa atentie în schimb (un Taur va încerca întotdeauna sa dea cel putin atât cât primeste).

Taurului chiar îi place sa strânga bani si obiecte si sa faca avere. Pestele crede ca astea sunt chestii lumesti, superficiale si nu prea întelege de ce ar trebui sa se streseze atâta numai pentru bani! Taurul face asta instinctiv, dar este un punct câstigat, fiindca, pâna la urma, cineva tot va trebui sa aduca bani în casa.

Pentru Taur, a fi îndragostit înseamna a face dragoste. Mult. Taurul nu priveste actul acesta în acelasi fel ca si tine, pentru el mângâierile înseamna foarte mult. O data ce un Taur este al tau, va fi fidel, întelegator si te vei putea baza întotdeauna pe gândirea sa practica. Romantic incurabil, Taurul raspunde unor cerinte esentiale din sufletul Pestelui.

Taurul are o mare capacitate de sacrificiu pentru atingerea unui scop, astfel încât va încerca si el sa faca relatia sa mearga, nu va trebui sa muncesti doar tu.

Taurul traieste foarte mult în domeniul material, caminul este foarte important pentru el, la fel cum sunt culorile si formele... Este o zodie a concretului, dar, datorita faptului ca este în acelasi timp un semn feminin si guvernat de Venus, va sti sa te înteleaga, chiar daca nu te va aproba de fiecare data. Daca vei sti sa te mulezi dupa personalitatea Taurului, sa îi accepti egoismul, vei primi foarte mult în schimb. Atentie, însa : este cam avar. O sa trebuiasca sa-i explici îndelung de ce nu mai poti tu sa traiesti fara vaza aia nemaipomenita care costa cât salariul pe o luna, ca sa te lase s-o cumperi. Înclinat spre lucruri practice, Taurul prefera investitiile sigure si profitabile. Mai ales profitabile.

Taurul îsi cenzureaza foarte mult reactiile, asa ca s-ar putea sa îti ia ceva timp ca sa comunicati de-adevaratelea, dar si când o sa reusiti, o sa merite.

Faptul ca tu ai atâtea idei nu numai ca fascineaza orice Taur, dar este si un stimulent. Taurul este, de cele mai multe ori, un om de actiune, asa ca va încerca sa puna în practica ideile tale, mai ales ca se hotaraste mult mai usor decât tine.

Cum Taurului îi place sa traiasca bine, nu uita acest amanunt : daca vei fi în stare sa asiguri sau sa sustii un camin armonios, Taurul nu te va parasi niciodata.

Asadar, se poate? Daca Pestele coboara doar putin din nori, va descoperi ca Pamântul este cel mai sigur suport : în fond, de pe el nu poti cadea.

Vezi si alte zodii: