Compatibilitate Pesti - Varsator

    
Apa si Aer. Stelele se cam încrunta si te avertizeaza: nu încerca, s-ar putea sa-ti para rau.

Varsatorul pare mereu cu capul în nori, misterios si inaccesibil. Asta te va atrage la început, dar tot acesta va fi si motivul pentru care ai sa te saturi.

Încapatânat si schimbator, Varsatorul va fi de cele mai multe ori incapabil sa-si asume responsabilitatile pe care ai vrea tu sa si le asume. Este un nativ încapatânat si, fiind un semn fix, nu prea se pricepe sa se schimbe, asa ca ghici cine o sa dea mai mult în relatia dintre voi doi?

Intelectul sau stralucitor si felul în care se descurca atunci când vorbeste despre subiecte tehnice te vor fascina curând. Nu uita ca este o zodie de oameni progresisti, cu idei avansate. Numai ca, pentru a descoperi lumea, pentru a reinventa roata si pentru a descoperi chipul inteligent al celui de alaturi, Varsatorul are nevoie de mult spatiu în care sa se desfasoare, în timp ce Pestele are tendinta puternica de a deveni prea posesiv, dorind sa-si înconjoare partenerul cu un zid de afectiune. Varsatorul nu suporta chestia asta. El se pricepe sa-i conduca pe ceilalti, mintea lui face salturi largi, adesea inteligenta lui este foarte mare. Dar nu va trece mult pâna sa începi sa te întrebi daca toata stralucirea asta este chiar aurul pe care îl cautai... Varsatorul iti va cere multe sacrificii: merita oare?

Varsatorul este o persoana obiectiva, rationala si analitica, asa ca nu va fi în stare sa îti înteleaga sufletul romantic si emotiile adânci.

Pe plan sexual, Varsatorul este inventiv, inovator, si este o placere sa faci dragoste cu el, dar chiar si un Peste se va întreba pâna la urma daca sexul este de ajuns pentru a întretine o relatie. În timp ce Varsatorul va pleca sa recucereasca lumea, sa descopere teritorii necunoscute sau sa se vada cu cercul sau de prieteni, s-ar putea sa începi sa-ti faci bagajele...

Daca veti ramâne împreuna, va fi pentru ca tu ai muncit mult ca sa dobândesti o mai mare încredere în fortele proprii si esti dispus sa accepti incapacitatea Varsatorului de a te întelege la nivelul emotiilor si sentimentelor tale mai profunde.

Asadar, se poate? Varsatorul îti va explica misterele naturii si ale stiintei sau tehnologiei, te va satisface total la nivel intelectual, dar nu îti va întelege niciodata sufletul. Esti dispus sa accepti asa ceva, draga Peste?

Vezi si alte zodii: