Compatibilitate Rac - Leu

    
Rac si Leu? Las-o balta. Adica NU.

Uneori merge, alteori nu merge între voi doi. Dar momentele în care merge au un fel ciudat de a se transforma aproape întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, în momente în care nu merge.

Desigur, exista si parti bune si, daca esti dispus sa sacrifici o buna parte din personalitatea ta doar pentru a ramâne cu Leul însorit si stralucitor (guvernat de Soare), poate chiar ai sa faci relatia sa mearga o vreme. Luna reflecta lumina Soarelui, asa ca daca vei sti si vei vrea sa reflectezi personalitatea admirabila a nativului Leu, inima sa larga o sa uite curând capriciile tale omniprezente. Daca ai sa-ti lasi Leul de Foc sa domine relatia, sa fie la cârma, si daca ai sa-l lauzi corespunzator si destul de des, iarasi aveti mari sanse, mai ales daca ai sa-ti mai si stapânesti gelozia si rabufnirile emotionale – nu de alta, dar nu prea pricepe bietul Leu cum sta treaba cu sentimente atât de puternice si de dezlantuite. Problema este : cât timp o sa dureze pâna ai sa obosesti? Sau pâna când ai sa vrei sa redevii tu?

Leul este pasionat, pasional si are un simt artistic (mai ales teatral) foarte dezvoltat. Tu esti o creatura emotionala si foarte creativa. Leul vrea sa fie adorat si nu-si doreste decât un singur lucru în viata : sa fie în centru, mereu în centru, mereu admirat, mereu laudat. De cele mai multe ori, chiar si merita, fiindca este un semn foarte activ (asta însemnând si ca nu sta prea mult pe acasa, unde-ti place tie sa fii). Asa ca, atâta timp cât ai sa ai grija ca universul tau sa se învârteasca în jurul Leului, totul va fi bine. Asta nici nu e greu, fiindca orice Rac stie sa înteleaga lumea aproape intuitiv : probabil ca ai sa o faci si fara sa ti-o ceara. Da, dar dupa aia Leul o sa vrea TOTUL de la tine : sa continui sa faci asta tot restul vietii tale, clipa de clipa, mereu cu aceeasi intensitate. Si orice sistem solar mai are si alte chestii de facut decât sa se tot învârteasca mereu în jurul Soarelui. Adica, poate mai ai si alte lucruri de facut în viata...

Sexual, energia solara a Leului o sa te domine, fie ca esti barbatul sau femeia din acest cuplu. Este sofisticat si foarte romantic, chiar daca mult mai superficial decât tine. Stii povestea Soarelui si a Lunii, care nu au voie sa se casatoreasca, desi fiecare îl iubeste pe celalalt pe vecie? Ei bine, poate n-ar strica sa te gândesti un pic DE CE Universul nu le da voie nici macar sa se întâlneasca pe cer, decât arar si pentru putin timp. Este un spectacol superb, dar care nu poate dura, fiindca ar distruge nu doar participantii, ci si audienta.

Mai devreme sau mai târziu, oricât ar parea de "posibila" aceasta relatie, Leul tot o sa se supere pentru ceva, si tot o sa se simta tradat cumva. Si taman atunci o sa-ti sara si tie tandara si ai sa rabufnesti spunându-i câte ai facut pentru el în tot acest timp, si cum el a primit totul ca si cum i s-ar fi cuvenit... E adevarat ca este în stare sa-ti stabilizeze starile sufletesti si are capacitatea sa-ti dea siguranta de sine pe care atât de multi Raci nu o au. Depinde foarte mult de cât de flexibili sunteti amândoi, pentru ca aceasta relatie sa mearga.

Vezi si alte zodii: