Compatibilitate Rac - Rac

    
Rac si Rac : doua vâltori înlantuite. Asta da combinatie demna de romane de dragoste!

Doi romantici incurabili pot crea una dintre cele mai strânse si mai frumoase relatii de pe fata pamântului. Sentimentele sunt aici la ele acasa, la fel si pasiunile. În plus, casnicia are mari sanse de reusita, deoarece aveti amândoi un fel aproape intuitiv a va întelege. Ambii aveti si tenacitatea si rabdarea, dar si capacitatea sufleteasca necesara pentru a face ca relatia sa fie frumoasa.

Tu ai nevoie de sentimente intense, de afectiune rostita cu voce tare, de caldura si atentie din partea unui partener – si nu doar la începutul unei relatii. Ei bine, partenerul tau Rac le întelege pe toate si va sti sa fie alaturi de tine si sa-ti ofere toate acestea. Amândoi puneti un mare accent pe camin si pe familie : ar trebui sa va întelegeti perfect, chiar si fara cuvinte.

Dat fiind ca sunteti amândoi sub "stapânirea" Lunii (guvernatorul semnului vostru), probabil ca, ori de câte ori vei fi în pasa proasta, Racul de lânga tine va fi si el. Asta nu prea suna bine, dar norocul vostru este ca Luna se misca repede si pasele proaste, dispozitiile ciudate etc. o sa va treaca la fel cum v-au venit. N-ar fi rau sa învatati pe de rost fazele lunii, daca înca nu le stiti : ea va afecteaza în cel mai direct mod cu putinta.

Acum, dupa ce v-am spus cât de frumos va va fi împreuna, iata si un avertisment : Racul barbat si Racul femeie sunt totusi doua creaturi foarte, foarte diferite : el se va simti întotdeauna pierdut în oceanul de sentimente care-i invadeaza sufletul, în timp ce ea se simte perfect în largul ei în acest ocean dezlantuit. El se zbate sa ramâna la suprafata, sa-si discearna si sa-si cearna sentimentele, în timp ce ea navigheaza cu gratie printre sentimente contradictorii, puternice si devastatoare. O femeie Rac este adesea mai puternica decât un barbat Rac atunci când este vorba de a-si controla sau întelege propria viata emotionala. Racul barbat are o tendinta mult mai puternica de a merge pe ocolite (în zigzag, ca si racul crustaceu), decât Racul femeie. Un test? Întrebati orice Rac ce simte pentru femeia iubita, si aproape sigur ca n-o sa stie exact ce sa va raspunda, sau o sa se încurce. Întrebati acelasi lucru pe o femeie Rac, si veti avea parte de-un torent de cuvinte si explicatii. Cam asta este diferenta esentiala dintre voi doi.

Ei, si de ce va spun toate astea? Pentru ca, într-o relatie cu cote emotionale atât de ridicate, este bine sa stiti unde stati, fiindca amândoi sunteti mult prea sensibili si vulnerabili pentru lumea asta.

Sexual, sunteti amândoi foarte emotivi, aproape ca puteti declansa un cutremur de proportii într-o astfel de combinatie. Semnele de apa, ca voi, stiu sa înteleaga intuitiv ceea ce gândeste partenerul, iar când sunt DOUA astfel de semne în acelasi pat, cuvintele nici nu vor mai fi necesare.

Asadar, o relatie frumoasa, care are mari sanse de a deveni o casnicie de durata, numai sa mai lasati scenele de gelozie si hipersensibilitatea în prag, când va întoarceti acasa.

Vezi si alte zodii: