Compatibilitate Rac - Sagetator

    
Rac si Sagetator. Punct. Adica : nici sa nu te gândesti! Nu numai ca e un Foc plimbaret, dar mai este si semnul care aduce cei mai multi celibatari (semnul filosofilor), iar personalitatea ta sensibila, emotiva si intuitiva nu-l poate tine locului.

Orice ai face, nu reusesti sa-l prinzi, sa-l faci sa stea locului. Parca e mereu pe cale sa plece iarasi, sa descopere iar ceva care sa-l faca sa paraseasca acel "acasa" atât de drag tie. Pe deasupra, Sagetatorul este un semn al flirtului prin excelenta, iar cu gelozia ta înnascuta... nu te vad deloc bine lânga un astfel de nativ.

Desigur, este stralucitor, plin de verva, fascinant. Desigur, Focul atrage Apa. Dar nici unul nu poate rezista prea mult lânga celalalt fara sa se epuizeze : Focul se stinge, iar Apa se evapora. El este un temerar, tu ai nevoie de siguranta si stabilitate, pe care nu ti le poate oferi. Aventura? Da, în cantitati incomensurabile. Pasiune de-o noapte? Daaaa, si-nca cum! Dar o relatie de lunga durata, dragoste linistita, adânca, durabila, care sa reziste în timp? Nu. Tu traiesti pentru viitor, vrei un camin si o familie, te gândesti la economii si la ziua de mâine. Sagetatorul traieste aici si acum. Foarte repede, se va plictisi si va cauta noi orizonturi, iar tu ai sa te retragi si mai adânc în carapace.

Gândeste-te bine înainte sa sari în aceasta prapastie, fiindca un Sagetator poate cuceri usor inimi, dar la fel de usor le paraseste, pentru a descoperi iar ceva nou, ceva mai interesant. Dorintele si telurile voastre difera atât de mult, încât, în afara – probabil – de aspectul fizic, nu vad ce v-ar putea tine unul lânga altul mai mult de câteva zile. A, da, îi place sa filosofeze, sa discute, este stralucitor la chestii de-astea, si îsi pune cele mai grele întrebari. Nativul acestui semn este destinat sa puna întrebarile de care are lumea nevoie, asa cum Varsatorul este destinat sa dea raspunsurile, iar Racul sa asigure protectia. Sagetatorul este intelectual prin esenta, ceea ce înseamna ca sentimentele dupa care te ghidezi tu, pentru el fie nu exista, fie sunt atât de rafinate de intelect, încât te întrebi daca mai sunt sentimente!

Când ai sa-i spui ca te-a ranit sau te-a jignit sau a fost prea dur, prea direct, si ca pe tine te doare atitudinea asta, singurul raspuns va fi : "A, nu! IARASI???"... Iar din punctul sau de vedere, chestiile astea prea sentimentale sunt cam siropoase : sa fim seriosi, lumea are nevoie de idei ca sa mearga mai departe! Iar orice Rac adevarat va spune ca lumea are nevoie de dragoste ca sa poata merge mai departe... Nici macar nu veniti de pe aceeasi planeta.

Sexual, poate mai mult decât oriunde, veti descoperi cât sunteti de diferiti. Sagetatorul face dragoste ca si cum ar face sport : atletism, distractie, transpiratie si gata. Si tu care te asteptai la sentimente, emotii, dragoste spirituala, suflete îngemanate în extazul pasiunii! Nu, Sagetatorul nu stie ce sunt acestea. El traieste la un cu totul alt nivel al realitatii.

Daca unul dintre voi este dispus sa se schimbe total si sa devina atât de flexibil încât sa fie dispus sa-si piarda personalitatea de dragul acestei relatii, lucrurile pot începe sa mearga. Dar niciodata nu te vei simti înteles, iubit sau apreciat de catre o persoana pentru care "acasa" este doar locul unde vine sa se culce.

Sunteti atât de diferiti, încât nu ma îndoiesc ca dorintele contradictorii ale fiecaruia vor începe destul de curând sa-si faca simtita prezenta... Sa nu zici ca nu ai fost avertizat : vei suferi mult alaturi de un Sagetator, chiar daca beneficiati cele mai bune aspecte astrologice. Pur si simplu sunteti facuti din aluaturi total diferite.

Vezi si alte zodii: