Compatibilitate Rac - Scorpion

    
Rac si Scorpion? Apa lunatica si cascada-n miez de lume? Da, asta cautai de atâta timp si, daca ai ajuns pe pagina asta, probabil ca ai gasit în sfârsit : Scorpionul este una dintre cele mai bune combinatii pentru un Rac.

De ce oare? Pentru ca sunteti amândoi semne de Apa? Si de asta. Dar, si mai mult, pentru ca orice Rac cauta (constient sau nu) la celalalt dominarea si spiritul de conducere. Pentru ca Scorpionul este la fel de gelos ca si tine, poate chiar mai gelos. Pentru ca este patimas pâna la Dumnezeu si întelege mai bine decât oricine torentul de sentimente din sufletul tau.

Scorpionul este înarmat cu tot ce este necesar pentru a deschide o carapace de Rac. Energia excesiva pe care o emana, mai ales sexual si financiar, este un tonic binevenit pentru reticenta si rezerva ta. Amândoi sunteti sentimentali, emotivi, va lasati în voia valurilor si nu rareori am auzit spunându-se ca nu prea rezistati mult împreuna. Dar, cu capacitatea ta de întelegere, cu generozitatea caracteristica si blândetea care caracterizeaza orice nativ Rac, ai sa reusesti sa descoperi un univers fascinant : o Apa care nu numai ca te întelege, dar este si dispusa sa mearga pe drumul tau.

Bineînteles, Scorpionul o sa vrea sa stea la cârma si, bineînteles, are si el toanele lui. Dar, cum intuitia te ghideaza în viata, ai sa stii sa-l dezamorsezi exact atât cât trebuie. Mai negociati uneori, si nu uita sa mai lasi de la tine : de data asta chiar ca merita. De ce? Pentru ca Scorpionul acesta se va îndragosti de tine de 10 ori mai tare decât te vei îndragosti tu de el, si ca el întâlnesti doar unul într-o mie (sau o suta de mii?).

Câteva avertismente : Scorpionul are adesea un eu foarte fragil. Poate sa treaca peste multe, dar nu uita! Este razbunator, asa ca ai grija : un Scorpion care s-a simtit tradat n-o sa stea sa plânga si sa se smiorcaie! Problema este ca, desi Scorpionul este dur pe dinafara, pe dinauntru este fragil, vulnerabil si foarte sensibil. Trebuie sa fii foarte atent, ca sa vezi unde este limita : unde începe sa fie Scorpionul el însusi. Dar, cu intuitia ta... nu-mi fac probleme. Un singur lucru : orice, dar ORICE ai vrea sa spui, gândeste-te de 10 ori înainte de a deschide gura. Fiindca ce le ai tu cu tinerea de minte, dar ce le are Scorpionul!

Scorpionul îsi doreste acelasi lucruri ca si tine : liniste, bucuria caminului, devotament. Este foarte posesiv, asa ca în sfârsit cineva o sa aiba grija sa-ti arate mereu cât de mult te iubeste, fiindca si pentru el, ca pentru tine, gelozia si posesivitatea sunt semne de iubire.

Sexual, sensibilitatea ta si patima Scorpionului ar trebui sa va urce pe culmile pasiunii. Intuitia sa este aproape la fel de puternica precum este a ta, iar sexual stie sa prinda chiar si cele mai mici semnale, fiind un amant excelent.

Asadar, o relatie care promite mult, fiindca amândoi sunteti pe aceeasi lungime de unda, si la bine, si la rau. O dragoste care poate da nastere unei casnicii foarte armonioase.

Vezi si alte zodii: