Compatibilitate Rac - Taur

    
Rac si Taur. O combinatie cu sanse mari de succes : aveti amândoi anumite preferinte si tendinte comune, si va potriviti.

Taurul este stabil (doar e zodie de Pamânt), senzual si foarte fidel : norocul tau, Rac gelos! Are aceeasi nevoie ca si tine de un camin stabil, de securitate emotionala si financiara. De multe ori, când tu te agiti într-un ocean de sentimente confuze si contradictorii, un Taur te va putea linisti si aduce într-un lac cu ape linistite.

Amândoi sunteti cunoscatori într-ale finantelor : tu ai un noroc chior, din câte spune traditia, iar Taurul stie sa faca investitii. În plus, nici unul dintre voi nu este foarte cheltuitor, asa ca, în relatia asta, n-o sa ai probleme de acest gen.

Tendinta ta spre un camin pe care sa-l aranjezi si în care sa-ti gasesti cel mai adesea fericirea sau refugiul se combina bine cu dorinta de baza a Racului, care este aceea de a avea un astfel de camin. Un singur avertisment : nu uita sa-i explici felul în care simti si întelegi tu emotia, sentimentele, ca sa nu te trezesti vreodata ca te va rani. Fara sa vrea, desigur, însa Taurul este totusi un semn care spune destul de adesea ce gândeste si, desi stie sa fie diplomat, oricui îi este uneori cam greu sa priceapa de ce s-a suparat un Rac capricios!

Sexual, va întelegeti bine : Taurul este foarte sensibil si senzual. Din fericire, majoritatea nativilor au o voce foarte atragatoare (Taurul guverneaza, printre altele, gâtul si vocea). De ce din fericire? Fiindca stim cu totii cât de mult îti place sa auzi cuvinte de iubire, spuse frumos si cu arta. Fantezia ta va fi rasfatata de un Taur!

Pasiunile voastre comune pentru interese exterioare or sa va faca sa petreceti mult timp împreuna. În plus, Taurul este fascinat de sensibilitatea perceptiilor tale, asa ca parca-l vad sorbindu-ti cuvintele. Este la fel de gelos si de posesiv ca si tine, deci casatoria va fi o usurare pentru amândoi, ca sa nu va mai temeti de nimic din exterior. Într-adevar, una dintre cele mai fericite combinatii : puteti sa va faceti deja planuri pe termen lung, nimic nu va sta în cale.

Asadar, merge? Da. Dupa sfatul stelelor, puteti deja sa cumparati verighetele.

Vezi si alte zodii: