Compatibilitate Rac - Varsator

    
Rac si Varsator? Sunteti atât de diferiti, încât numai cu multe eforturi (mai ales din partea ta!) o sa reusiti sa faceti relatia sa mearga. Varsatorul este un semn de Aer, iar tu un semn de Apa : doua elemente care nu stau prea mult timp împreuna si nu se amesteca deloc.

Varsatorul este un fel "om de stiinta" al zodiacului : un nativ îndreptat foarte mult catre cercetare si tehnologie, un om care se ghideaza dupa ratiune în tot ceea ce face : chiar si dragostea este rationala pentru un Varsator. Iar cum tu te ghidezi în primul rând dupa sentimente si intuitie, reactiile voastre pot fi foarte diferite în situatii asemanatoare. Ca semn de Apa, ai un anume "instinct" în relatiile cu oamenii, pe care Varsatorul nu numai ca nu-l are, dar nici nu-l prea întelege : nu e ceva care sa poata fi pipait, vazut, mirosit, analizat.

Varsatorul poate parea (adesea chiar si este) un pic cam distant, cam rece si... parca nu se implica atât cât te implici tu sau cât ai dori. Aerul sau misterios te-a atras probabil, dar ai sa descoperi curând ca nu e doar o metoda de a cuceri : asa ESTE Varsatorul, misterios. Si oricât ai încerca sa întelegi ce se întâmpla în sufletul sau, o sa ai mereu impresia ca exista undeva o bariera invizibila, dincolo de care nu poti trece.

Nativul acesta de Aer iubeste prea mult aventura ca sa stea pe acasa : el aude mult mai des decât altii cântecul sirenelor, si-l si urmeaza. Iar "acasa" este locul unde tu te simti cel mai bine. Varsatorul este foarte independent, iar asta te va rani, fiindca îti va alimenta nesiguranta (specifica multor Raci) si gelozia. În plus, are un stil teribil, fantastic, dar destul de agasant, de a spune mereu lucrurilor pe nume. Pentru el, nu exista diplomatie, menajamente si alte ocolisuri din astea. Adevarul este unul singur si, fie ca doare sau nu, el trebuie rostit. Ca sa nu mai spunem ca pentru el pornirile sentimentale sunt o catastrofa, iar tu pur si simplu n-ai fi Rac daca n-ai avea din când în când unele astfel de rabufniri... Bineînteles, asta nu înseamna ca Varsatorul nu are nevoie de iubire sau nu stie sa împartaseasca sentimentele, dar el o face într-un stil mult mai rece, mai detasat si mai "universal" decât tine : el iubeste lumea, tu ai nevoie sa iubesti O SINGURA persoana.

Varsatorul este mult mai social si mai sociabil decât tine, în sensul ca îi place la nebunie sa fie printre prieteni, în grupuri, si se descurca mult mai bine în comunicarea cu mai multe persoane. Nu ca tie nu ti-ar placea sa iesi în lume, dar acest nativ are o pornire mult mai puternica spre activitati în afara caminului si de multe ori parca nu mai ai puterea sa-l urmezi peste tot unde-l poarta curiozitatea sa înnascuta.

Varsatorul este inovatorul zodiacului : asta înseamna ca este foarte liberal în gândire, în morala, un adevarat revolutionar. Tu, pe de alta parte, esti conservatorul (si pastratorul) zodiacului. Gusturile voastre sunt probabil atât de diferite încât ma si mir pe unde v-ati gasit unul pe celalalt. Excentricitatea lui si toanele Lunii care te guverneaza pe tine or sa se ciocneasca destul de adesea si nu m-ar mira ca tu sa fii cel care pâna la urma va spune "gata, pân-aici, ca nu mai rezist"! Varsatorul pur si simplu nu POATE sa înteleaga sau sa patrunda în sufletul tau misterios, plin de meandre emotionale si calauzit de intuitie : tot ceea ce este mai frumos în tine, el nu poate vedea, fiindca nu are ochi ca sa vada misterele Apei.

Sexual, probabil ca va veti întelege bine, cel putin la început. Cu acest nativ atât de inventiv si imaginativ, e greu sa nu te simti excelent. Dar chiar si aici, dupa un timp parca ai sa simti ca, desi este lânga tine, parca n-ar fi cu adevarat, parca ar fi în acelasi timp si în alta parte : nu se implica îndeajuns.

Gândeste-te bine înainte de a intra în aceasta relatie : atractia fizica este importanta, dar, pentru o relatie de lunga durata, va trebuie multe alte lucruri în comun. Desigur, ai sa-ti spui ca te poti schimba si adapta, ca Varsatorul merita toate acestea, pentru ca are un spirit atât de rafinat, care te-a cucerit, un aer atât de misterios etc. etc. Dar nu uita ca singura relatie în care merita sa ramâi mai mult de o saptamâna este aceea în care poti fi tu însuti, zi de zi. Altfel, pur si simplu nu merita efortul.

Vezi si alte zodii: