Compatibilitate Sagetator - Balanta

    
Sagetator si Balanta: câta poezie si câta perspectiva!

Ce amor si ce romantism, ce aventura frumoasa a existentei chiar în ochii lumii, traita chiar cu voluptate si cu convingerea ca, prin ei, drama afectiva a umanitatii va cunoaste punctul turnant si toti vor deveni dintr-o data nobili si buni!

Ce romane profunde de dragoste pot trai Sagatatorul si Balanta în fiecare clipa si ce usor pun ei în discutie ceea ce e drept si ceea ce nu e drept în aceasta viata!

Cata ordine viseaza ei sa faca în conditia fiintei umane si ce mult îsi asuma ei, în clipele de extaz, noua directie estetica a timpului pe care îl traiesc!

Intelectuali, fermecatori si complet liberi de orice prejudecati sau restrictii, Sagetatorul si Balanta aspira în taina la un contract conjugal modern, în care sa existe doar drepturi si nici o obligatie limitatoare.

Pasiunea lor e temperata, bunul gust e permanent prezent, fidelitatea nu-i preocupa, iar petrecerile se dovedesc adesea un prilej excent de a straluci amandoi în public, fiindca stiu ca se va discuta despre ei multa vreme, ceea ce chiar le place.

Sagetatorul si Balanta traiesc viata din plin, fara înversunarea semnelor cardinale si fara atasamanetul semnelor fixe, simtindu-se întotdeauna niste personaje de roman sau de seriale de televiziune.

Rafinati, boemi, filosofi, artisti, Sagetatorul si Balanta se ajuta reciproc si înfloresc cu succes împreuna, tocmai pentru ca, neobisnuiti fiind, traiesc aceasta certitudine cu un superb sentiment al firescului.

Vezi si alte zodii: