Compatibilitate Sagetator - Berbec

    
Sagetator si Berbec? Foc cu Foc? Nu cumva va simtiti ca la turnir?

Sagetatorul vede lucrurile de undeva de mai sus, poate ca lui îi place sa exploreze si, din acest motiv, un Berbec o sa-l ajute întotdeauna sa înceapa lucruri minunate.

Este un fel de dragoste la prima vedere în care doua scântei se pot contopi pentru a visa, într-o secunda, la un viitor cu totul altfel!

Exista aici o energie fascinanta, care va poate scoate din timp, care va poate aduce la o incandescenta deosebita, fie afectiv, fie mental - nu atât de coplesitoare precum a unui Leu, dar suficient de exploziva, având însa tendinta sa se stinga foarte repede!

Atentie, deci, la acest Foc care, daca nu are directie, poate incendia instantaneu totul!

Putem vorbi despre combinatia ideala, deoarece si Sagetatorul si Berbecul sunt fiinte spontane, extrovertite, existând riscul ca ambii sa se manifeste uneori mai "patimas". In masura în care acest aspect este constientizat, controlat si apoi depasit, iubirea lor are sansa (Jupiter) de a-i transforma (Marte) pâna în profunzime.

Totusi, Sagetatorului nu-i plac angajamentele pe termen lung iar Berbecului nu-i convine sa se afle în alta "zona afectiva" decât în centrul atentiei sau vietii celuilalt. Accentul pus pe importanta propriei persoane îi poate aduce în mijlocul arenei, transformând relatia de cuplu într-o competitie afectiva, de gen "care pe care", cei doi devenind o singura flacara si sfârsind astfel competitia. Tocmai de aceea e bine ca ei sa evite acelasi loc de munca. In orice moment, gustul vietii în doi poate fi alterat de gustul puterii.

Vezi si alte zodii: