Compatibilitate Sagetator - Capricorn

    
Sagetator si Capricorn. Câta deosebire si, totusi, câta asemanare!

Vi se pare ciudat sa existe un astfel de cuplu? Credeti ca este imposibil ca acolo, pe înaltimile Olimpului, sa arda un foc etern al marilor valori afective ale umanitatii?

Ia gânditi-va ce echilibru poate sa confere unui Sagetator un Capricorn matur si responsabil, si cât optimism si bucurie poate aduce unui Capricorn singuratic un Sagetator curajos, jovial si plin de caldura!

Ce deosebit simt al masurii poate sa apara acolo unde principiul expansiunii (Jupiter) este perfect echilibrat de principiul contractiei (Saturn)! Ce simt al umorului poate dovedi înteleptul Capricorn si ce cumpatat poate deveni aventurierul Sagetator! Ce usor poate cuceri Capricornul înaltimile atunci când se îndragosteste si ce fericit poate face o calatorie subterana un explorator al crestelor, Sagetatorul.

De altfel, si Sagetatorul si Capricornul sunt semnele profesorilor si ale profetilor.

În lumea lor este mereu minunat, cu conditia sa nu se cramponeze nici unul de propria sa importanta. Tandretea, sensibilitatea, daruirea neconditionata sunt tot atâtea sanse ca ei sa depaseasca ambitii, orgolii si carierisme care nu au nimic în comun cu o dragoste frumoasa si matura.

Vezi si alte zodii: