Compatibilitate Sagetator - Fecioara

    
Sagetator cu Fecioara! Semne care se pot vindeca reciproc!

Foarte interesanta, palpitanta dar si riscanta combinatie. Focul poate sa arda impuritatile Pamântului, iar Pamântul poate sa tempereze vâlvataile unui eventual incendiu. Si Sagetatorul si Fecioara sunt semne mentale în cel mai autentic sens al cuvantului si, de asemenea, ambele au în comun tendinta catre aspectele religioase ale vietii.

Fecioara poate resimti însa adeseori lipsa de responsabilitate a Sagetatorului în materie de sentimente de durata, în vreme ce Sagetatorul abia daca mai poate suporta spiritul de sacrificiu si daruirea neconditionata a Fecioarei fata de cauze adeseori pierdute.

Sagetatorul vede lucrurile de la înaltimea sa olimpiana, în vreme ce Fecioara sufera pentru mizeriile vietii "de la firul ierbii". Sagetatorul este un extravagant notoriu, iar Fecioara este ordonata si econoama.

Credeti ca are sanse de reusita un asemenea cuplu?

Cu siguranta ca da, fiindca amândoi viseaza în secret la o cauza umana mult mai buna - Fecioara vrea ca toti sa fie egali profesional si material, iar Sagetatorul doreste tuturor un Dumnezeu unic si iertator, al carui misionar sa fie totdeauna.

Pornind de la cauza conditiei umane, Sagetatorul se simte în mod spontan dator sa protejeze Fecioara foarte tematoare, care îi adora sincer optimismul. Conversatia este remediul lor terapeutic prin excelenta: dotati sa devina "medici de suflet" care vindeca prin cuvant, conversatia se dovedeste de folos mai întâi pentru ei si abia apoi pentru ceilalti.

Vezi si alte zodii: