Compatibilitate Sagetator - Gemeni

    
Sagetator cu Gemeni? Foc cu Aer?

Nu cumva este dupa cum bate vantul? Ba chiar asa! Nu este Aerul cel care întretine Focul? Nu este absenta Aerului cea care înabusa sau stinge orice ardere? Totul este sa bata un vânt bun si într-o singura directie, în asa fel încât arderea sa fie constanta si totala! Chiar daca Aerul este cel Mic (Mercur) iar Focul este cel Mare (Jupiter).

Bineînteles ca aceasta relatie se sprijina pe cuvinte si pe universuri mentale complementare dar, daca nu evitati tendinta catre superficialitate (specifica Gemenilor), puteti deveni oricând doua universuri complet paralele! Noroc ca natura înfierbantata a Sagetatorului are sansa de a topi raceala informationala a partenerului aflat de cealalta parte a Zodiacului, amintindu-i ca dragostea se "simte", nu se "gândeste".

Altfel, exista aici multa jovialitate, optimism, exuberanta, conversatie si foarte multa libertate, foarte multa cooperare. Daca nu va place ceva la perechea dumneavoastra, întrebati-va daca nu cumva acel "ceva" este chiar defectul pe care nu vi l-ati descoperit înca. De aceea exista dragoste, ca sa ne vedem cât mai bine în celalalt. Totul este sa fim atenti la aceasta chestiune, caci, corectând-o în noi, ea va disparea si din fiinta iubita.

Fidelitatea nu constituie punctul forte al acestui cuplu, desi au amandoi încredere în "mintea" lor, fiind adesea un cuplu de iubiti si nu de soti. Punctul vulnerabil capital este alimentat însa de doua diferente majore: pe de o parte - Geamanul ramane un intelectual în vreme ce Sagetatorul cauta o directie spirituala; pe de alta parte - Geamanul tinde catre un anumit cinism, în vreme ce Sagetatorul se resimte în iubire de pe urma unei anumite emotivitati.

Vezi si alte zodii: