Compatibilitate Sagetator - Leu

    
Sagetator cu Leu! Focul în totalitatea manifestarii sale!

Greu de crezut, dar asa este! Sagetatorul vrea sa acumuleze totul, Leul vrea sa risipeasca totul! Sagetatorul se exprima mereu pe el însusi, Leul cauta totul pentru el însusi! Leul îsi impune propria regalitate, Sagetatorul urmareste o regalitate metafizica sau spirituala, atunci când depaseste limita unui univers mental mai elevat decat al semnelor de Aer (preocupate mai degraba de chestiuni terne, livresti).

Daca aspectele generale ale temei compuse sustin capacitatea lor de a aduce la lumina tot ce e mai bun în ei, acest cuplu constituie cel mai adesea o combinatie deosebita, chiar excelenta. Pot reprezenta hedonistul pur sau insetatul autentic de adevaruri înalte; pot hoinari fericiti în fiecare week-end, tot asa cum pot sa prefere aspectele idilice ale unei vieti romantice.

Pericolul de a interveni un fel de întâietate pentru putere se contracareaza foarte usor daca ambii vor apela la manifestarile lor artistice - stiut fiind ca elementul Foc este cel mai creator dintre toate. Leul se simte bine în imperiul artelor vizuale, în vreme ce Sagetatorul are multe de împartasit în domeniul artei muzicale.

Este posibil ca la început sa fie mai greu, dar asta îi va ajuta sa-si daruiasca reciproc ceea ce are fiecare din belsug - Leul o autoritate adeseori obositoare, iar Sagetatorul un spirit de aventura uneori excesiv.

In felul acesta, vor iubi viata pe care si-o vor construi si vor ajunge la o întelegere complexa si profunda a naturii lor reale.

Vezi si alte zodii: