Compatibilitate Sagetator - Sagetator

    
Sagetator cu Sagetator: încap doua sabii în aceeasi teaca?

Se spune ca, în astfel de cazuri, cei doi sunt destul de asemanantori ca sa nu se contrazica si destul de diferiti ca sa nu se plictiseasca împreuna.

Totul este sa se gaseasca un Sagetator mai "terestru" (la care calitatea de calauza sa fie mai pronuntata), cu un Sagetator mai "metafizic" (la care latura teoretica sa fie mai activa), în asa fel încât cel care este capabil sa aplice, sa-l poata ajuta permanent pe cel dotat sa gândeasca.

Practicianul va da farmec vieti, iar teoreticianul îi va da un înteles si o directie. Unuia îi va placea sa cutreiere lumea cu piciorul, iar celuilalt îi va placea s-o descopere cu mintea; unul va calatori "în afara", iar celalalt va calatori "în interior"; în felul acesta, aventura existentiala va fi completa si complexa, deopotriva pasionala si spirituala, iar iubirea o continua descoperire reciproca, presarata permanent cu "asa simt si eu" sau cu "tu nu gandesti tot asa?".

Explorandu-se permanent si constienti ca fiecare fiinta umana se descopera cu rabdare, acest cuplu de Sagetatori poate fi unul dintre cele mai fericite daca aspectele comune îi ajuta sa-si transforme diferentele în complementaritate afectiva si de caracter.

Vezi si alte zodii: