Compatibilitate Sagetator - Scorpion

    
Sagetator si Scorpion? Abisul pasiunii sau Tariile sublimarii?

Nu vi se pare extrem de palpitant sa intre în jocul amoros un semn martian si un semn jupiterian?

Sagetatorului îi place sa se simta în siguranta si cât mai ascuns, cât mai secret, pentru a-si trai cu o voluptate dusa la paroxism fuziunea afectiva si erotica cu fiinta iubita, fie pentru a deveni dependent de ea prin atasament posesiv, fie pentru a-si sublima latura grosiera într-o relatie elevata si sublima.

Scorpionului îi place sa se ridice pe culmile luminii si ale spiritului, fie pentru a traduce acolo o ipostaza a îndumnezeirii prin iubire, fie pentru a savura în egoismul lui proverbial o împlinire coplesitoare.

Iata asadar doi "vecini" - unul metafizic iar celalalt esoteric - pe culmile aceleiasi muchii de cutit: înlantuirea oarba a pasiunilor sau eliberarea lor spirituala prin transcenderea naturii primitive a fiintei umane.

Relatia Sagetator-Scorpion necesita o permanenta adaptare din partea amândurora, fiindca ambele semne sunt profund pasionale.

Scorpionul, cu forta si taria sa psihica, poate sa ofere oricând sprijin unui Sagetator emotiv, iar Sagetatorul poate oricând sa duca un Scorpion claustrofob dincolo de limita ametitoare a Cerului, prin iubire.

Vezi si alte zodii: