Compatibilitate Scorpion - Fecioara

    
Scorpion si Fecioara. Apa si Pamânt. O relatie frumoasa, cu multe sanse de reusita, dar nu tocmai usoara.

Scorpionul tulbura Fecioara, o incita si o face curioasa: tu esti cel care trage de mâneca acest mercurian, dezvaluindu-i teritorii necunoscute. Iar cum pasiunea lui pentru activitati intelectuale este recunoscuta, atractia va fi nu numai imediata, ci si de durata.

Înainte de toate, nu uita: Fecioara NU este rea, nici macar rautacioasa. Asa e ea de felul ei... O relatie cu un astfel de nativ o sa-ti rezerve multe surprize. Placute, pentru ca este capabil sa te înteleaga, sa îti ofere stabilitatea si siguranta de care ai nevoie, dar si neplacute, pentru ca nu e înstare sa coboare în adâncimile emotionale, pasionale, unde îti traiesti tu viata afectiva. Si iarasi fii atent la accesele de gelozie, care va cam "pasc" pe amândoi: desi nu pare chiar asa de important, mai ales la început, este un aspect crucial al relatiei voastre. Cineva trebuie sa cedeze... poate tu, de data asta?

Daca nu ti-ai întâlnit Fecioara printr-o institutie unde se învata, chiar c-ai avut noroc. Pentru ca, în general, acest nativ guvernat de Mercur (planeta gândirii, a perceptiei) este înclinat spre studiu. Cu cât o chestie e mai ciudata si mai dificila, sau presupune mai multa meticulozitate, cu atât mai mari sunt sansele de a gasi o Fecioara prin zona. Bineînteles, o recunosti de la distanta: e mai ciudata si sare în ochi. Dar ceea ce te cucereste la o Fecioara este mai ales felul în care stie sa fie simpatica. Pur si simplu. Asta te atrage, desi nu ar trebui sa uiti ca, dincolo de firea sa vesela si aparent extrovertita, se ascunde adesea un nativ cu destul de multe retineri si complexe, care-l împiedica sa tina pasul cu firea ta expansiva: nu prea pricepe care-i poanta si de ce te agiti atâta.

Sunteti amândoi devotati familiei si caminului si va simtiti bine în aceleasi medii (acasa sau în cercuri unde cunoasteti pe toata lumea), sunteti amândoi chibzuiti la nivel financiar, asa ca în domeniul vietii de zi cu zi n-ar trebui sa aveti probleme. De fapt, aveti atâtea în comun, încât micile diferente ar trebui privite mai degraba ca sarea si piperul relatiei, decât ca o piedica serioasa.

Scorpionului îi place sa aiba controlul într-o relatie, iar Fecioara e dispusa sa cedeze. Aspect important pentru tine, si care o sa te faca sa accepti multe din ciudateniile pe care le are acest nativ. Rezervata din fire, Fecioara îsi cam pierde capul în prezenta unui Scorpion, care stie (prea) bine sa-si etaleze aura misterioasa. Iar odata ce relatia va deveni mai de durata, te vei simti protejat, dorit, ascultat si mai ales în siguranta.

Fecioara este foarte vorbareata (Mercur, alias Hermes, e si zeul comunicarii), ceea ce adesea o sa te cam deruteze, tu nefiind astfel. Este si foarte critica, dar niciodata din rautate, ci doar pentru ca îti vrea binele, asa ca asculta-i comentariile si nu uita ca este renumita pentru finetea analizei. În plus, o sa-ti aduca acea doza de optimism care sa te impulsioneze.

Sexual, va potriviti bine. Apa si Pamântul se combina excelent în pat, deoarece se întrepatrund. Fecioara este si aici cam rezervata si îi cam trebuie timp ca sa se destinda, dar, cu putina rabdare, ai sa treci si peste acest stadiu incipient al relatiei. Oricum, nu este genul de relatie care sa înceapa cu partide de sex pe masa din bucatarie. Cu Fecioara, astea au loc mai târziu, poate peste câteva luni de la prima întâlnire.

Asadar, merita? Atentie la gelozie. În rest, drum bun si cale batuta.

Vezi si alte zodii: