Compatibilitate Scorpion - Gemeni

    
Scorpion si Gemeni. Apa si Aer? E frumos pret de-o secunda, cât se revarsa sampania în pahare. Apoi, Aerul iese repede-repede din Apa si combinatia se destabilizeaza. O relatie care tine cât o bautura acidulata lasata fara capac.

Sa presupunem ca nu esti cu Geamanul din cauza ca "arata bine", ci pentru ca mai este si altceva care-ti place la acest nativ... Fiindca, în relatia voastra, atractia fizica nu prea e fundamentata de nimic concret. Are o minte agera si rapida Geamanul tau, si probabil ca asta te-a fascinat. Problema, ai sa vezi, este ca nu prea stie sa taca sau sa se opreasca. Nu e nici un nativ "de casa", cel mai adesea îl gasesti acolo unde e plin de lume sau pe la prieteni, rude (deh, Aerul trebuie sa se miste ca sa simta ca exista). Adica acolo unde tie nu-ti place sa te duci, sau, oricum, nu asa de des ca el.

Problema eterna dintre un semn de Apa si unul de Aer este aceea ca primul tinde în mod natural spre imobilitate, iar celalalt spre miscare. E adevarat, ambele "circula", dar cu scopuri diferite. În timp ce tu te concentrezi pe o idee si mergi pâna la capat, Geamanul.. pai cam acelasi lucru îl face si el, numai ca putintel altfel. Adica merge repede pe toate cararile, exploreaza toate posibilitatile ideii respective, se duce la biblioteca sau la librarie, în drum intra într-o alta librarie si-i vine o alta idee... si uite asa tu ramâi într-un punct, iar Geamanul alearga mereu de la o idee la alta, de la o relatie la alta. Iar asta este o problema.

Desigur, daca vrei si vrei, relatia cu un Geaman nu e chiar imposibila, numai ca ar trebui sa schimbi prea mult din personalitea ta pentru a tine pasul cu el – si parca nici macar nu simti ca te întelege cu adevarat, ca e implicat... Parca e mereu cu capul în nori, mereu altundeva, chiar daca fizic e lânga tine. La început, aerul tau misterios va atrage un nativ asa de curios cum e Geamanul. Pasiunea ta dezlantuita în pat o sa-l intrige. Dar este atât de inconstant, încât un Scorpion (care cere devotament total) pur si simplu nu suporta prea mult. Dorinta de independenta a Geamanului este prea mare, iar nevoia ta de a-l "stapâni" este sufocanta.

Sexual, un Scorpion n-ar trebui sa aiba probleme cu nimeni. Zodia ta guverneaza organele genitale si este renumita pentru intensitatea, maiestria si delicatetea cu care se comporta în pat. Geamanul e stralucitor, haios, inventiv si uimitor. O data. De doua ori. Si dup-aia el se satura de rutina care tie-ti place tie, iar tu începi sa simti ca nu ti se raspunde mereu cu aceeasi intensitate.

Asadar, merita? Mai bine lasa. Un flirt poate fi superb, cu conditia sa nu dureze mai mult de o saptamâna.

Vezi si alte zodii: