Compatibilitate Scorpion - Scorpion

    
Scorpion si Scorpion? Apa si Apa... ar mai merge. Dar amândoi sunteti guvernati de Marte. Iar asta-i zeul razboiului. Asa ca o sa fie când raiul pe pamânt (în pat), când iadul (când nu cadeti de acord).

Daca te-a atras aura lui de mister, vibratia intensa a sentimentelor sale, impresia ciudata pe care o lasa, sa stii ca asa te vad si altii pe tine. Daca nu vorbeste prea mult, încearca sa o faci tu, pentru ca de fapt este la fel de introvertit ca si tine, la fel de taciturn. Dar sub aceasta masca sociala se ascunde un vulcan, asa cum stii probabil din propria ta experienta.

Acuma, ca tot nu ne aude nimeni în afara de Scorpioni, amândoi sunteti cam intriganti. Toata lumea spune asta, desi nu toata lumea întelege motivatiile Scorpionilor. Fiecare din voi doi o sa încerce sa-l monitorizeze pe celalalt si sa ascunda cât mai multe detalii posibile despre el însusi. Contabilizarea orelor la care se întoarce celalalt o sa fie la ordinea zilei în prima perioada petrecuta împreuna. Desigur, nu toti Scorpionii sunt la fel, dar câteva chestii esentiale sunt valabile pentru toata zodia. Cum ar fi navigarea prin oceane de emotii contradictorii – navigare la care numai voi va pricepeti –, sau posesivitatea, sau trairea mereu între "aici" si "acolo".

Are aceleasi calitati ca si tine: senzual, sentimente adânci, profund în simtire, intuieste emotiile celuilalt. Este posesiv ca si tine, asa ca pe de o parte este bine, pentru ca o sa va creati o lume aparte, doar a voastra, în care o sa va simtiti în siguranta, apreciati si iubiti. Ca semne de Apa ce sunteti, adesea comunicati fara cuvinte. La nivelul afectiv al relatiei, toate bune si frumoase.

În viata de zi cu zi, nu uita ca traiesti cu cineva la fel de încapatânat ca si tine. Asta este problema voastra principala: Scorpionul nu cedeaza. Are, n-are dreptate, el o tine pe-a lui. Din principiu, din orgoliu, voi stiti de ce, dar nu cedati. Iar daca se întâmpla sa nu cadeti de acord asupra vreunei chestii... o sa dureze mult si bine pâna sa se termine disputa. Batalia pentru întâietate este singura hiba a acestei relatii, si aceeasi pasiune care dezlantuie energii nucleare în pat, are darul de a distruge totul în jur când e vorba de eternul "facem ca mine sau ca tine". Scorpionul e un semn fix, adica hotarât si încapatânat. Vechea poveste cu cele doua pietre tari. Motto-ul zodiei voastre este "a controla"... Concluzia? UN Scorpion mai e cum mai e, dar doi în aceeasi relatie... Poate stabiliti un contract, ceva, gen "azi cedez eu, mâine tu", si încercati sa nu mai faceti atâtea planuri ascunse si scheme-manevre. Oricum, gânditi cam pe aceeasi lungime de unda, asa ca mai bine v-ati uni fortele în loc sa le divizati.

Sexual, relatia atinge punctul culminant, deoarece în general, într-un parteneriat cu un singur Scorpion, deja este o cantitate imensa de energie dezlantuita în pat; cu doi la un loc, probabil ca o sa va treziti dupa câteva zile. Si nu este vorba numai de sex, energie fizica si sudoare. Intre voi exista o legatura la un alt nivel, mai adânc, mai pur: un plan emotional care va uneste. Fiindca pentru voi dragostea este o uniune totala, pe viata. Se spune adesea ca Scorpionul cauta mereu marea iubire. Asta deoarece tu vrei împlinirea afectiva realizata în acelasi timp cu cea fizica. Si, sa fim sinceri: numai un Scorpion întelege chestia asta pe deplin. Adica cel de lânga tine.

Asadar, merita? Depinde daca vrei sa ai dreptate mereu sau sa ai un partener pe viata.

Vezi si alte zodii: