Compatibilitate Scorpion - Taur

    
Scorpion si Taur, Apa si Pamânt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse în zodiac.

Taurul este un nativ de Pamânt, ceea ce înseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie între Apa si Pamânt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic înseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.

Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine în doi, decât în locuri cu lume multa. Taurului îi place sa aiba un camin confortabil, unde îsi petrece destul de mult timp în general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cât sa prefere sa se destinda acasa, în fata televizorului, si nu alergând prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.

Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au în general darul de a te face sa vezi lucrurile într-o lumina noua si de a te detensiona: ori de câte ori va fi pus în fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi îsi va spune parerea.

Fiind amândoi semne fixe, sunteti si hotarâti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia încet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si întelegere.

Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda în fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa înteleaga toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.

Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Amândoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.

Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va încerca sa înteleaga cu adevarat ce se petrece în sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica atât de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape întotdeauna.

Sexual, Taurul este un expert al formelor, deci si al mângâierilor. El va împlini toate visurile unui Scorpion, care ajunge la o intensitate a sentimentelor greu de depasit de alte zodii. Dragostea fizica este pentru tine o experienta mai curând spirituala. Orice Taur cu picioarele pe pamânt o sa înteleaga mai greu acest lucru la început. Dar senzualitatea proprie acestui nativ si rabdarea caracteristica zodiei îl fac un partener ideal pentru un Scorpion vulcanic.

Singura problema dintre voi doi ar putea sa apara daca începeti sa va certati, pentru ca sunteti amândoi semne încapatânate: tu ai o vointa de invidiat, iar Taurul e capos, asa ca nici unul n-o sa cedeze prea usor. Ambii vreti sa tineti "frâiele" relatiei, iar asta iarasi s-ar putea sa duca la ciocniri, pentru ca Taurul nu vrea sa se schimbe. De fapt, fiind un semn de Pamânt, îi vine foarte greu sa faca orice fel de schimbari, chiar daca e vorba de ceva simplu: imobilitatea caracteristica elementului îi da nativului un fel de aversiune fata de schimbari.

Dar Taurul nu este doar un semn de Pamânt, el este si zodia care se opune Scopionului pe cercul astrologic. De aceea, e posibil ca aceste probleme de dominatie în cadrul relatiei sa ia o amploare mai mare decât în mod normal, deci atentie la excese!

Asadar, o relatie cu mari sanse de reusita, daca fiecare încearca sa cedeze un pic în momentele de criza.

Vezi si alte zodii: