Compatibilitate Scorpion - Varsator

    
Scorpion si Varsator, Apa si Aer? O relatie dificila, mai bine nici nu încerci.

Tu esti Apa, Varsatorul este semn de Aer. Si, oricât de întelegator ar parea, pentru el o relatie sentimentala nu este nici pe departe un vulcan de pasiune, asa cum este pentru tine. De fapt, Varsatorul priveste orice relatie ca o modalitate de a-si îmbogati cunostintele, de a-si largi orizontul: este un semn foarte cerebral si detasat. Exact aceasta detasare a lui te va lasa pe tine nemultumit si bosmuflat, pentru ca, ori de câte ori se va duce pe la prieteni sau în oras, tu vei fi cel care ramâne acasa, iar la întoarcere nici macar nu observa ca te-ai suparat...

Nevoia Varsatorului de independenta este atât de mare, încât nici nu va întelege macar posesivitatea ta în dragoste, daramite sa se mai si conformeze (un verb pe care-l uraste din tot sufletul, de altfel). Are mult prea multe interese ca sa stea pe acasa, iar tie-ti place sa stii mereu unde îti este perechea...

Varsatorul este vestit pentru obiectivitatea rece cu care abordeaza orice problema, iar când ai sa-ncerci sa-i spui ca te deranjeaza iesirile prea dese prin oras, pe le zeci de prieteni, o sa se-ncrunte: nu întelege el prea bine, cum adica sa te deranjeze? Ce, n-ai si tu viata ta de trait? Doar n-oi fi vrând sa stai împreuna cu partenerul 24 de ore din 24, nu? Asa sunt semnele de Aer, nu se potrivesc prea bine cu Apa.

Tu te simti cel mai bine într-un camin confortabil, unde rutina vietii de zi cu zi aduce împlinirea. Varsatorul, în schimb, este prin excelenta semnul schimbarii, al neconventionalului, si se simte ca într-o cusca daca sta prea mult pe acasa. El are nevoie sa hoinareasca, sa descopere lumea, sa afle ce se mai întâmpla si sa se întâlneasca des cu toti prietenii sai.

Fiind amândoi semne fixe, sunteti foarte greu de schimbat si de convins, asa ca orice mica cearta poate sa explodeze si sa se devina un cosmar: nici el nu cedeaza, dar nici tu! Si majoritatea certurilor vor porni de la firea prea independenta (pentru gusturile tale) a Varsatorului, de la felul în care parca se delecteaza calcându-te pe nervi. La rândul sau, Varsatorul se va mira în fata gândirii tale complicate, care se bazeaza mai mult pe intuitie si mai putin pe fapte si date, si o sa-ti si reproseze acest lucru, fiindca nu e genul care sa-si tina gura când are ceva de spus.

Fiind un semn dominator, Varsatorului îi place sa aiba controlul si în relatia afectiva, iar tu nu prea esti de acord cu asa ceva. Ceea ce va duce la un fel de razboi pe viata si pe moarte, în care tu ai sa-ncerci sa-ti convingi Varsatorul de sentimentele tale, iar el va încerca sa te faca sa gândesti mai rational, mai obiectiv.

Deci? O relatie care, din punctul de vedere al stelelor, nici nu are cum sa înceapa. Atât cât va tine pasiunea fizica a începutului, atât va dura si relatia. Dar când se va pune problema unui angajament pe termen lung, fiecare va regreta ca s-a bagat intr-asa o chestie ciudata... Mai bine stai acasa.

Vezi si alte zodii: