Compatibilitate Taur - Balanta

    
Taur si Balanta. Ce se întâmpla când Aerul invadeaza Pamântul?... Exact asta : o invazie...

Dac-ai pus ochii pe o Balanta, probabil ca nu mai e nevoie sa-ti spun ce mult îi place sa vorbeasca, sa vorbeasca, sa vorbeasca, sa vor... Despre orice : filosofie, psihologie sau preturile la capsuni în comparatie cu cele la ceApa. Tu ai o minte puternica, rationala, dar la un moment dat parca începi sa te întrebi daca e într-adevar nevoie sa stati si sa discutati toate chestiile astea, când ai venit obosit(a) de la serviciu si tot ce-ti doresti e sa stai în fotoliul tau si sa te relaxezi citind ziarul (Taurul este dependent de tabieturile lui). Balanta e semn de Aer, trebuie sa calatoreasca, macar cu mintea, macar gura sa-i mearga daca picioarele-i stau! Mintea lui avida are mereu nevoie de noi subiecte, de noi "teste", de hrana intelectuala.

Adesea, Balanta este foarte nehotarâta, dar numai din cauza ca stie atât de bine sa vada ambele aspecte ale unei probleme. Daca-ti cere parerea, vrea sa afle ceva ce poate nu a luat în considerare, fiindca are o nevoie interioara de a gasi "dreptatea", "raspunsul corect", "adevarul" sau, mai bine zis, calea de mijloc : echilibrul. Pe tine o sa te cam zgândare nehotarârea asta, care nu înseamna decât ca balanta încearca sa-si ajusteze talerele. Oricum, n-o sa scapi de conversatiile Balantei, asa ca da-i o sansa...

La început, o sa ai senzatia ca merge sa fii mai îndraznet si insistent, mai cu initiativa în fata unei Balante, fiindca este atât de afabila, diplomata si fermecatoare. Dar - sa nu spui ca nu ai fost avertizat! - tocmai când mergi mai linistit pe drumul cuceritorului, o sa ti se-nalte un zid în fata : Balanta s-o exterioriza ea cum s-o exterioriza, dar, în adâncul sufletului, nativul acestei zodii este hotarât, cu pareri foarte clare despre orice si oricine, si deloc-deloc pasiv. Inertia si inflexibilitatea ta? Exact p-astea o sa le foloseasca o Balanta ca sa te cucereasca (sau împotriva ta), dar o va face pas cu pas. Asa ca, fermecat cum vei fi de o Balanta, ai sa simti ca parca n-ai de unde sa-l apuci pe Aerianul asta. Eh, stiu cât îti place flirtul si începutul unei relatii, asa ca asta chiar ca n-o sa fie o problema.

Pe deasupra, Balanta o sa se sperie teribil când o sa vada un Taur suparat (cine nu s-ar speria? se fac si spectacole cu tauri suparati, prin Spania...) si parca-parca ar fugi înghitind Pamântul. Se va întoarce, însa, fiindca îi place stabilitatea Pamântului (Taurul), iar farmecul sau irezistibil o sa-ti alunge supararea din suflet.

Balantei îi place tare mult (mult mai mult decât tie) sa iasa în oras, fiindca are nevoie sa circule, sa fie în compania altora si sa se plimbe. Taurul e om de casa... si în nici un caz n-o sa priceApa cum e posibil sa ai atâtia prieteni deodata! Daca Balanta nu e în oras, e la telefon (sau pe Internet?) : are nevoie de interactiunea cu ceilalti cum au altii nevoie de oxigen, asa ca, daca va gânditi la o relatie pe termen lung, gânditi-va bine la partea asta cu iesitul în oras. Ai putea sa rezolvi aspectul asta organizând petreceri, întâlniri sau chemându-ti prietenii la voi acasa.

Sexual, Balanta este foarte activa si poetica. În timp ce tu ai sa te ocupi de partea fizica, etericul va reveni Balantei, care o sa te învete, poate, putin mai multa subtilitate. Amândoi sunteti guvernati de Venus (planeta frumusetii, a dragostei), asa ca sexul chiar ca ar trebui sa fie o "partida" astrologica...

Nu va trebui sa-ti faci probleme cu infidelitatea : Balanta este semnul celor care simt nevoia sa se afle într-o relatie de lunga durata (a se citi "casatorie"). Nu îi place sa flirteze toata viata si sa faca mereu noi cuceriri.

În concluzie : o relatie cu unele hopuri, mai ales la capitolul comunicare, dar care poate sa mearga, daca TU vrei îndeajuns de mult si reusesti sa te schimbi un pic. Stiu cât urasti cuvântul acesta, dar lânga o Balanta va trebui sa fii putin mai... FLEXIBIL.

Vezi si alte zodii: