Compatibilitate Taur - Capricorn

    
Taur si Capricorn, Pamânt si iar Pamânt. Poate o "capra" sa stea sub acelasi acoperis cu un taur? Ba bine ca nu. O relatie cu mari sanse de reusita.

Amândoi sunteti semne de Pamânt, ceea ce înseamna ca gânditi cam la fel si va puteti întelege sau chiar simti unul pe altul intuitiv. În primul rând, Capricornul te inspira, fiindca el nu este omul care sa stea în vale – capra trebuie sa se urce sus pe culmi si sa se catere pe stânci ca sa se simta în largul ei : e ambitios si insistent. Acolo, în vârf de munte, se simte bine Capricornul, si are destula rabdare si insistenta ca sa-si atinga scopurile. Este foarte muncitor/silitor. Atunci când se apuca de ceva, se dedica si se implica.

Ca si tine, Capricornul stie sa învârta si mai ales sa administreze bani, asa ca la capitolul finante casnice n-o sa aveti de suferit. Viata voastra în doi va fi armonioasa, fiindca fiecare stie din proprie experienta ce vrea sau de ce are nevoie celalalt. Desi adesea are un simt al umorului foarte dezvoltat, Capricornul este guvernat de Saturn, planeta seriozitatii si a lectiilor primite de la viata, ceea ce-l face sa fie mai serios, mai prevazator, adesea chiar pesimist : el pune mereu raul în fata. Vei vedea adesea un Capricorn îndragostit ca se asteapta la dezamagiri : este influenta lui Saturn. Asa ca pregateste-te sa-i dai toate asigurarile necesare, toate dovezile de dragoste (pe care nu le cere, dar le asteapta...), si sa fii cât poti tu de fidel(a). Desigur, aceasta din urma calitate n-ar trebui sa-ti puna probleme, Taurul este devotat si fidel de felul lui, nu trebuie sa faca eforturi speciale pentru asta.

Saturn face ca amintirile sa lase urme adânci si sa nu fie uitate cu usurinta. Asa ca nu-ti rani Capricornul, fiindca nu numai c-o sa sufle si-n iaurt dupa aceea, dar va deveni un monument de introvertire si n-ai sa mai poti scoate nimic de la el. Pamântul poate fi foarte încapatânat. Desi multi Capricorni au un deosebit simt al umorului, îsi deschid mai greu sufletele.

Pe de alta parte, Capricornul adora senzualitatea pentru care Taurul este atât de renumit, sensibilitatea si fidelitatea de care poti tu sa dai dovada. Ba chiar îi plac si accesele de posesivitate si de gelozie care se mai ivesc asa, uneori, dintre coarnele tale. Pentru Capricorn, gelozia este dovada de iubire, nu defect! Si îl mai si convinge de seriozitatea intentiilor sau de profunzimea sentimentelor tale, asa ca ai împuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

Multi Capricorni sunt talentati la desen sau la arte, Taurul este si el atras catre arta, mai ales muzica. Adica? Adica o sa puteti comunica foarte bine, intelectual SI sufleteste. Discutii lungi, filosofie, chestii de-astea, or sa fie un liant exceptional între voi doi.

Sexual, putini rezista senzualitatii taurine si mângâierilor la care Taurii de ambele sexe sunt experti (atingerea este foarte importanta pentru voi, dat fiind ca Taurul reprezinta, conceptual, formele si organizarea), asa ca... fii tu însuti. Capricornul este mai rezervat în începuturi si de destinde mai greu, asa ca putin efort si proverbiala ta rabdare s-ar putea sa-ti fie de folos aici. Va trebui sa-ti eliberezi Capricornul de povara gândurilor zilnice, fiindca Saturn îl înconjoara mereu cu o aura de seriozitate pe acest nativ.

Dat fiind ca amândoi va orientati în general spre relatii pe termen lung, ma îndoiesc ca o sa aveti vreo dezamagire majora împreuna. Uniunea dintre un Taur si un Capricorn este uimitoare. În curând ai sa-ti dai seama ca ti-ai gasit partenerul de viata.

Vezi si alte zodii: