Compatibilitate Taur - Fecioara

    
Taur si Fecioara. Pamânt si Pamânt : o combinatie excelenta. Daca ai gasit o Fecioara, tine-o bine si nu-i mai da drumul!

Amândoi sunteti semne de Pamânt, asa ca amândoi vreti aceleasi lucruri : o viata cu banibanibani, bani în banca si timp pentru activitati culturale. Fecioarele sunt alea cu drobu’ de sare (da’ dac-o sa cada? Da’ ce ne facem daca...?), iar Taurii sunt "vracii de suflete" ai zodiacului, asa ca va potriviti perfect.

Fecioara are atât de multe temeri si griji pentru ca are un foarte acut simt al responsabilitatii, al datoriei. Îi e frica sa nu-i dezamageasca pe cei din jur, seful de la serviciu, prietenii, vecinii... Tu esti la fel de constant, însa nu prea îti faci atâtea griji si, pe deasupra, îti mai si place sa dai sfaturi si sa linistesti oamenii, asa ca ti-ai gasit perechea cu o Fecioara... Scopul în viata al unui Taur este linistea si armonia. Iar Fecioara o sa ti le dea pe amândoua. Dar dintre toate calitatile, fidelitatea si devotamentul Fecioarei te vor atrage cel mai mult : e un om integru, dintr-o bucata. Mintea ascutita a Fecioarei te va fascina (e guvernata de Mercur, care le are p-astea cu comunicarea). Fecioara este bine organizata, iar asta o sa ajute mult în stabilirea unor tabieturi care tie-ti plac atât de mult.

Din fericire, Fecioara este semn mutabil, adica e mai flexibila, ceea ce iarasi este excelent, fiindca Taurul decât sa se schimbe...

Rabdarea va caracterizeaza pe amândoi, pragmatismul de asemenea, asa ca, ce crezi c-o sa se întâmple când se sting luminile? O sa se-ntâmple ca Fecioara o sa fie de acord sa-ti împlineasca toate fanteziile, daca o sa ai oarece rabdare cu acest nativ, care se elibereaza mai greu decât tine de grijile zilnice, si daca ai s-o convingi sa nu se mai gândeasca la ce i-a dat seful de facut pentru a doua zi, ci doar sa se concentreze asupra a ceea ce face în momentul respectiv. Fecioara are darul sau ne-darul de a fi putin mai rezervata la începuturi. Foloseste rabdarea aia celebra de Taur, si totul o sa fie prea bine. Singurul risc este ca, la un moment dat, lucrurile sa devina previzibile... Dar Fecioara stie sa comunice atât de bine, are atâtea idei si citeste atât de mult, încât ghici cine-o sa vina cu idei noi din când în când?

Asadar, pe scurt, daca erai cumva în cautarea iubirii de-o viata, ai gasit-o!

Vezi si alte zodii: